Bekam stiže na Olimpijske igre, ali kao civil

Stjuart Pirs prelomio

Bekam stiže na Olimpijske igre, ali kao civil

Fudbal -
Selektor Stjuart Pirs objavio je spisak igrača za Olimpijske igre 2012. na kome su se našli Mika Ričards, Rajan Gigs i Kreg Belami

Selektor Stjuart Pirs objavio je spisak igrača za Olimpijske igre 2012. na kome su se našli Mika Ričards, Rajan Gigs i Kreg Belami, ali ne i 37-godišni Dejvid Bekam, živa legenda ostrvskog fudbala, koji je silno želeo da se od reprezentativnog dresa oprosti u Londonu.

“Naravno da sam razočaran, ali reprezentacija Velike Britanije neće imati većeg navijača od mene. Nadam se da će nas obradovati zlatom”, kratko je rekao Bekam, koji se nadao da će na Igrama poneti kapitensku traku.

Pirs je Bekama uvrstio na širi spisak od 35 kandidata za tim, ali ga je prevideo kada je listu igrača skratio na 18 imena, među kojima su samo trojica mogla da imaju više od 23 godina. A to su Mančester Sitijev Mika Ričards i dvojica

Velšana: veteran Mančester junajteda Rajan Gigs i napadač Liverpula Kreg Belami.Bekamovo mesto je, navodno, zauzeo baš Ričards, jer je Pirs procenio da mu u poslednjoj liniji nedostaje kvalitet.

Velika Britanija će na Olimpijskim igrama igrati u Grupi A sa Senegalom, Urugvajem i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track