PROMENE U ORGANIZACIJI MEČA: Crvena zvezda uputila važno saopštenje Delijama pred duel sa Kelnom
Foto: Dado Đilas

Liga Evropa

PROMENE U ORGANIZACIJI MEČA: Crvena zvezda uputila važno saopštenje Delijama pred duel sa Kelnom

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda uoči utakmice šestog kola Lige Evropa u kojoj se u četvrtak, 7. decembra od 21.05 sastaju Crvena zvezda i Keln, obavestila je javnost o važnim detaljima koje treba da zna svaki navijač koji želi da prisustvuje utakmici.

"Kapije stadiona otvoriće se u 18.00 časova, tri sata pre početka utakmice, te molimo posetioce da dođu na vreme kako bi izbegli nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima stadiona. Takođe iz bezbednosnih razloga, kapije stadiona zatvoriće se pola sata pre početka utakmice, stoga je neophodno da se na stadion dođe ranije", saopštili su iz kluba.

Iz Zvezde još jednom podsećaju navijače da ne kupuju ulaznice od preprodavaca jer je moguća pojava falsifikata.

"Licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, tj. kroz dva bezbednosna prstena. Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa. Svi koji su karte kupili na blagajna stadiona "Rajko Mitić", ili putem interneta, imaju ispravne karte. Ukoliko karte nisu kupljenje direktno već preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu."

Utakmici će prisustvovati i navijači Kelna, a oni će biti smešteni na južnoj tribini, ulaz na kapiju 24 (sektori 6, 7 i 8).

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Partizanovci, ovo nije fer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track