(KURIR TV) JAKE POLICIJSKE SNAGE U NOVOM BEOGRADU: Navijači Kelna zauzeli ceo splav i raširili klupsku zastavu, policija ih čuva
Foto: Kurir sport / Milan Božović

DOŠLI DA OSETE ČARI NOĆNOG ŽIVOTA

(KURIR TV) JAKE POLICIJSKE SNAGE U NOVOM BEOGRADU: Navijači Kelna zauzeli ceo splav i raširili klupsku zastavu, policija ih čuva

Fudbal -

Navijači Kelna nalaze se u Beogradu gde će večeras bodriti svoj tim u meču protiv Crvene zvezde, a do početak utakmice vreme im protiče u razgledanju Beograda.

Pošto je prestonica Srbije poznata po dobroj zabavi i ludom noćnom životu na splavovima, tako su i navijači Kelna odlučili da posete jedan.

Direktno sa aerodroma gde su sleteli rano jutros, pod punom policijskom pratnjom prevezeni su do hotela na Novom Beogradu, a onda su se zaputili ka prestoničkom splavu.

Razdragani navijači nemačkog kluba potpuno su zaposeli splav, raširili zastavu Kelna dok ih čuva polcija, koja nikome sem nevijača Kelna ne dozvoljava ulaz na splav.

1 / 5 Foto: Kurir sport / Milan Božović

NAVIJAČI KELNA U CENTRU BEOGRADA, A POLICIJE NIGDE! Imali su i posebnu poruku koja će zabrinuti Zvezdaše!

Osim najvatrenijih navijača Kelna, koji se nalaze na splavu na Novom Beogradu, deo pristalica nemačkog kluba nalazi se i u samom srcu srpske prestonice. Većina njih se po hladnom danu zagreva alkoholom za večerašnju utakmicu, koja će odlučiti koji tim će proći dalje. Nemci su optimisti, a pogledajte kakvu su poruku poslali navijačima Crvene Zvezde.

kurir.rs / kurir sport

foto: kurir sport/Milan Božović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVAKO su navijači Kelna protutnjali kroz London. Šta će raditi u Beogradu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track