(FOTO) NAVIJAČI PARTIZANA OBJAVILI LIČNE KARTE HULIGANA IZ SPLITA: Ovo su Hrvati koji su plaćeni da napadnu Grobare, a završili goli i prebijeni!
Foto: Fejsbuk

Ante i Damir kolovođe

(FOTO) NAVIJAČI PARTIZANA OBJAVILI LIČNE KARTE HULIGANA IZ SPLITA: Ovo su Hrvati koji su plaćeni da napadnu Grobare, a završili goli i prebijeni!

Fudbal -

Navijači Partizana sa južne tribine oglasili su se povodom brutalne tuče koja se desila tokom 156. večitog derbija odigranog u sredu.

Grobari su preko svoje Fejsbuk stranice "Južna strana" izdali saopštenje kako bi razjasnili situaciju, a ujedno su i objavili lične karte huligana koji su stigli iz Hrvatske.

"U toku derbija je napadnut Jug (ne samo Alkatraz nego i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastava Jang bojs i Vandal bojs su netače, zastave su stajale gde i ostale i nisu zapaljene. Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i dalje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su plaćeni da dođu da napadnu Jug i Grobare", navodi se u saopštenju Grobara, uz fotografije ličnih karata.

Na VMA u Beogradu hospitalizovan je Splićanin Ante Firić, koji ima tešku kontuziju glave, nagnječenje mozga i ozbiljnu povredu šake. Hrvatski mediji prenose da je među povređenim navijačima i Damir Tovarović, nekadašnji šampion u kik-boksu. Navodno on je na stadionu u Humskoj bukvalno masakriran. Teško su mu povređeni uvo i nos, izbijeni su mu zubi...

Ante Firić postao je poznat hrvatskoj javnosti pošto je završio u istražnom zatvoru zbog sumnje da je bio deo grupe koja je pretukla poznatog hvarskog ugostitelja. Među povređenim hrvatskim državljanima je i Damir Tovarović, nekadašnji državni šampion u kik-boksu.

Kurir sport

Foto: Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track