ORLOVI, NEMA SEKSA U RUSKOM ZAMKU TOKOM SP: Evo šta očekuje fudbalere u Svetlogorsku
Foto: Dado Đilas

KARANTIN

ORLOVI, NEMA SEKSA U RUSKOM ZAMKU TOKOM SP: Evo šta očekuje fudbalere u Svetlogorsku

Fudbal -

Selektor diktira pravila, ali iz iskustva govorim da na Svetskom prvenstvu niko i ne razmišlja o seksu, kaže Milan Obradović, pomoćnik v. d. selektora Mladena Krstajića

Srpska fudbalska reprezentacija izabrala je idealnu bazu za Svetsko prvenstvo u Rusiji, smatra pomoćni trener nacionalnog tima Milan Obradović.

„Orlovi“ će biti smešteni u gradiću Svetlogorsku, u blizini Kalinjingrada. Grad koji izlazi na Baltičko more odabran je kao idealan, kako bi fudbaleri imali preko potreban mir za utakmice protiv Kostarike u Samari (17. jun), Švajcarske u Kalinjingradu (22. jun) i Brazila u Moskvi (27. jun).

- Po meni, savršena je odluka da se izabere Svetlogorsk kao baza reprezentacije Srbije. U tom gradiću imaćemo potreban mir za odmor, relaksaciju i spremanje taktike, a opet, bićemo blizu aerodroma, tako da nećemo gubiti mnogo vremena na putovanja - rekao je za Kurir Obradović i dodao:

- Tu ćemo i trenirati, a igrači će biti smešteni u hotelu. Baza će biti verovatno poluzatvorenog tipa, što znači da ljudi sa strane i novinari neće moći da ulaze kako hoće, već će konferencije i brifinzi biti organizovani unapred u tačno određenim terminima.

Mnogi selektori praktikuju da fudbaleri tokom tako važnog takmičenja kakvo je Mundijal budu odvojeni od supruga. Opet, drugi pak dozvoljavaju seks igrača sa devojkama i ženama.

- Ne znam kakva će biti naša odluka. Iskreno, dok se ne odluči ko će biti selektor, nemam odgovor na to pitanje. Kao igrač mogu da kažem da uopšte ne bih razmišljao ne samo o seksu već ni o bilo kakvim drugim stvarima dok traje Mundijal. To je vrh karijere za svakog igrača, za tako nešto se živi - jasan je Obradović.

GDE ĆE RIVALI SRBIJE

Brazil / Soči

Nacionalni tim biće smešten u novom hotelu u Sočiju, van grada, u okviru kojeg je moderan stadion i baza za fudbalere. Soči je grad na Crnom moru koji je poslednjih godina doživeo procvat u svakom smislu..

Švajcarska / Toljati

Fudbaleri će biti smešteni u hotelu „Toljati rizort“ u Samarskoj oblasti, u gradu Toljati. Kamp se nalazi van grada i blizu je stadiona Torpeda. Švajcarska delegacija na SP imaće 55 članova.

Kostarika / Nisu odlučili

FS Kostarike još nije odlučio u kojoj bazi i hotelu će boraviti njihovi fudbaleri tokom Mundijala u Rusiji. U narednih nedelju dana predsednik Horhe Idalgo doneće odluku.

I komšije odabrale

REPREZENTATIVCI HRVATSKE U ZELENGORSKU

FS Hrvatske takođe je odabrao bazu za svoju reprezentaciju. To je hotel „Šumska rapsodija“ u mestu Iličevo u Zelenogorsku, šezdesetak kilometara udaljeno od Sankt Peterburga. Rizort se nalazi u mirnom kraju, smešten između šume i jezera. Hrvati će trenirati na potpuno novom i atraktivno uređenom malom stadionu u mestu Roščino. Hrvatska je u grupi sa Argentinom, Islandom i Nigerijom.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOV PAMETAN IZBOR !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track