HRVAT REALAN Bilić: Ne mogu da ugasim telefon na godinu dana
Foto: AP

NA ODMORU

HRVAT REALAN Bilić: Ne mogu da ugasim telefon na godinu dana

Fudbal -

Hrvatski trener Slaven Bilić rekao je da za sada ne namerava da se vrati fudbalu pošto mu je potreban odmor, preneli su danas britanski mediji.

Vest Hem je prošlog meseca, posle skoro dve i po godine, otpustio Bilića zbog loših rezultata. Britanski mediji naveli su da je nekoliko klubova zainteresovano za Bilića, medju kojima i Midlsbro, koji je sinoć otpustio trenera Garija Monka. Navodno je za Bilića zainteresovan i Fudbalski savez Škotske.

Upitan da li je zainteresovan za ponude koje trenutno ima, Bilić je rekao: "Znam moju poziciju na trenerskoj mapi".

"Mogu malo da sačekam, da se malo odmorim, ali svestan sam da nisam u kategoriji najvećih trenera koji mogu da ugase telefon i da čekaju godinu dana, a zatim ponovo da ga uključe i da kažu da su spremni, da su se vratili", rekao je Bilić.

"Ako iskrsne nešto dobro, najmanje što mogu da uradim jeste da razmotrim predlog, pošto mi već nedostaje posao, u venama mi je. Ali, takodje mi je potreban odmor", dodao je bivši hrvatski selektor.

Bilić je rekao da si ga zvali brojni klubovi i naveo da bi voleo posao u Engleskoj, ali da će o novom poslu odlučiti na osnovu projekta koji mu budu predstavili čelnici zainteresovanog kluba. Takodje je rekao da nije zainteresovan za posao u nekoj reprezentaciji.

"Dugo godina sam radio u mladoj selekciji Hrvatske. Baš sam uživao, bio sam selektor moje zemlje i od toga nema veće časti. Naravno, tu ima i mnogo odgovornosti i pritiska, ali sve to mi je mnogo pomoglo. Tada sam bio zaista mlad. Nikad ne reci nikad, ali uživam u svakodnevnom poslu, kao trener u klubu", rekao je Bilić.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVI IGRAČI ĆE ZIMUS OBUĆI ZVEZDIN DRES

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track