ZVEZDAN TERZIĆ: Imamo debeo dosije u UEFA! Šanse da usvoje žalbu su polovične
Foto: Dragana Udovičić

GENERALNI DIREKTOR ZVEZDE OPTIMISTA

ZVEZDAN TERZIĆ: Imamo debeo dosije u UEFA! Šanse da usvoje žalbu su polovične

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da će dolasci novih fudbalera zavisiti od eventualnih odlazaka "najstandardnijih igrača", kao i da trener crveno-belih Vladan Milojević ima želju da tokom januara dovede dvojicu igrača.

"Miloje (Milojević) ima dve želje za januar i mi već radimo na tome, da dodju pre nedelje i odlaska na Kipar. Ovo je najmanje buran prelazni rok, a uglavnom sve zavisi od odlazaka. Ukoliko bude dolazaka, mi imamo spremne zamene koje ćemo da dovodimo, već razgovaramo s njima", rekao je Terzić novinarima u Beogradu na početku priprema za prolećni deo sezone i ponovio da ne želi da govori o konkretnim imenima koja bi mogla da pojačaju crveno-bele.

foto: Dragana Udovičić

Fudbaleri Zvezde okupili su se danas u Beogradu na početku priprema za novu sezonu.

"Vidite da niko nije novi došao, a da niko nije ni otišao. Startujemo pripreme sa proverenim snagama. Ulazimo u ove pripreme i u ovu polusezonu s mnogo optimizma, mnogo više nego u prethodnu. Imamo dobar tim, moćan tim, koji je već pokazao da može mnogo.", rekao je on.

foto: Dragana Udovičić

Terzić je rekao da će Ričmond Boaći "možda napustiti klub", kao i da crveno-beli "u velikoj meri živi od transfera". On nije želeo da priča Damijenu Le Taleku, Mičelu Donaldu i i Geloru Kangi na leto ističu ugovori, a Terzić je rekao da i za njih postoje ponude, ali da ti klubovi nisu spremni da plate velike odštete za fudbalere kojima za šest meseci ističe ugovor.

"Zvezda tim ponudama ne može da parira, ne može da ponudi te iznose kao u inostranstvu. Spremni smo da na njihove odlaske dovedemo kvalitetne zamene. Oni su već mnogo dali Crvenoj zvezdi, a mi ćemo pratiti situaciju i uraditi ono što je najbolje u interesu Crvene zvezde", rekao je Terzić.

foto: Dragana Udovičić

On je dodao da se s Real Sosijedadom već pregovara o otkupu ugovora Srdjana Babića koji je na jednogodišnjoj pozajmici.

Takođe, osvrnuo se i na kaznu UEFA kojom su crveno-beli kažnjeni sa utakmicuom bez publike (protiv CSKA u Beogradu).

"U četvrtak nam ističe rok kada treba da pošaljemo zahtev da nam UEFA pošalje odluku. Posle toga imamo dovoljno vremena za žalbu. Šanse su nam 50/50 da nam usloje žalbu. Svesni smo da imamo podebeo dosije u UEFA, ali isto tako imamo i argumente za žalbu. Krajem januara ćemo imato konačnu odluku", rekao je Terzić.

kurir.rs / kurir sport, Aleksandar Radonić

foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: PARTIZANOV PRELAZNI ROK: EVO zašto je Zdjelar poželjniji od Raće Petrovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track