SRBIN BESAN ZBOG PORAZA: Kolarov postrojavao saigrače
Foto: Profimedia

LETELO PERJE

SRBIN BESAN ZBOG PORAZA: Kolarov postrojavao saigrače

Fudbal -

Roma izgubila sa 2:1 na svom Olimpiku od tima Atalante, a italijanski mediji otkrivaju da je naš fudbaler na poluvremenu psovao Manolasa, Florencija i Gonalona zbog njihove kilave igre

Italijanski mediji tvrde da je Aleksandar Kolarov bio besan kao ris na saigrače tokom poluvremena utakmice na Olimpijskom stadionu sa Atalantom, pri rezultatu 0:2 za tim iz Bergama.

Na samom terenu, pri polasku za svlačionicu, pale su teške reči, čitači s usana kažu da je Srbin svašta poručio krivcima za primljene golove, a ništa bolje nisu prošli ni u svlačionici tokom pauze.

Pukao mu film

Očevici su ispričali da se jasno čuo glas Kolarova, jedino nisu mogli sa sigurnošću da tvrde da li su njegov bes isprovocirali štoper Manolas, desni bek Florenci ili vezni igrač Gonalon ili je svima njima održao lekciju zbog golova Kornelijusa u 14. i De Rona u 19. minutu za goste. Na snimku se vidi ljutnja iskusnog levog beka po odsviranom poluvremenu i kako saigračima pokazuje put u svlačionicu, što je nagoveštavalo buru i da će im reći sve u lice kad se nađu između četiri zida. Nešto mu je, ipak, izletelo i na samom terenu.

- Ispadam ja budala, a ovaj ne ume ni da se izvini kad pogreši - vikao je Kolarov u svlačionici.

foto: Printscreen

Neimenovani izvori rekli su da je u slučaju Kolarova ovakav ispad normalna pojava, da su česte njegove kritike, bez obzira na to da li se pobeđuje ili gubi.

Pad forme

Roma se trenutno nalazi na petom mestu Serije A, sa 12 bodova zaostatka za vodećim Napolijem. Za ovakav položaj zaslužan je pad forme poslednjih pet kola, čemu treba dodati i ispadanje iz kupa od Torina pred svojim navijačima. Kolarov je u Seriji A propustio jednu utakmicu, dok je u Ligi šampiona odigrao svih šest u grupi C. Romu u prvom kolu nokaut faze Lige šampiona očekuje dvomeč sa Šahtjorom.

Voljen

NAVIJAČI ROME: DAJTE MU TRAKU!

Kolarov je, uprkos svojoj davnoj pripadnosti drugom rimskom taboru, brzo prirastao za srce navijačima Rome. Čak ga je i rimska Republika proglasila za najbolju letnju investiciju kluba, jer je plaćen svega pet miliona evra, a obavlja odličan posao i u defanzivi i pred protivničkim kaznenim prostorom. Na društvenim mrežama pristalice Rome već predlažu upravi i treneru Euzebiju di Frančesku da kapitensku traku poveri srpskom fudbaleru.

Kurir / Dejan Petković

Foto: Profimedia, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT! ZBOG ČEGA SE NAŠE KOLEGE PLAŠE ZA NOVAKA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track