(VIDEO) ŠAMPIONU NE POMAŽE NI IGRAČ VIŠE: Bruka Čelsija u Londonu! Tadić asistent, Sautempton ispustio 2 gola prednosti
Foto: AP

PREMIJER LIGA

(VIDEO) ŠAMPIONU NE POMAŽE NI IGRAČ VIŠE: Bruka Čelsija u Londonu! Tadić asistent, Sautempton ispustio 2 gola prednosti

Fudbal -

Fudbaleri Votforda i Sautemptona igrali su danas nerešeno 2:2, u 23. kolu Premijer lige.

Srpski fudbaler Dušan Tadić bio je asistent kod drugog od dva gola Džejmsa Vord-Prousa. Golove za Votford dali su Andre Grej i Abdulaj Dukur.

Zadovoljniji bodom bili su domaćini, jer su "sveci" na poluvremenu vodili 2:0, ali je Votford u nastavku stigao do remija.

Sautempton je izašao iz zone ispadanja i sada je 16. na tabeli engleskog prvenva sa 21 bodom, dok Votford ima 26 i na 10. je mestu.

Kristal Palas je ostvario drugu vezanu pobedu, pošto je na svom stadionu rezultatom 1:0 golom Bakarija Sakoa bio bolji od Barnlija.

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Milivojević igrao je celu utakmicu za Kristal Palas.

Palas je 12. na tabeli sa 25 bodova, dok Barnli nije uspeo da pobedi i u šestoj uzastopnoj utakmici i sa 34 je na sedmom mestu.

Čelsi je u Londonu igrao bez golova sa Lesterom, uprkos tome što je protivnik od 68. minuta imao igrača manje zbog isključenja Bendžamina Čilvela.

Čelsi sada uz utakmicu više ima 15 bodova manje od vodećeg Mančester sitija, a isti broj sa drugoplasiranim Mančester junajtedom.

Vest Hem je kao gost pobedio Hadersfild sa 4:1, Vest Bromvič je rezultatom 2:0 bio bolji od Brajtona, dok su Njukasl i Svonsi igrali nerešeno 1:1.

(Beta, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track