RAJKOVIĆ UZ ZVEZDU: Crveno-beli večeras (20.05) gostuju Makabiju
Foto: Fonet, Saša Pavlić

EVROLIGA Crveno-beli danas u Izraelu

RAJKOVIĆ UZ ZVEZDU: Crveno-beli večeras (20.05) gostuju Makabiju

Fudbal -

Mladi fudbalski golman koji sa uspehom brani za Makabi biće na košarkaškoj utakmici srpskog i izraelskog šampiona u Tel Avivu

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju u paklenom ritmu u Evroligi! Crveno-beli, dva dana posle meča sa Himkijem, igraju danas (20.05 Sport klub 1) protiv Makabija u Tel Avivu u okviru 19. kola ovog takmičenja. Srpski predstavnik u prestonici Izraela imaće podršku golmana Makabija Predrag Rajković, koji će večeras biti na tribinama kako bi dao podršku svom bivšem klubu.

Plej crveno-belih Tejlor Ročesti veruje da mogu da ostvare povoljan rezultat u 19. kolu Evrolige.

Težak raspored

- Doživeli smo poraz od Himkija, iako smatram da smo bili blizu pobede. Moramo što pre da zaboravimo taj duel i da se fokusiramo na današnji meč sa Makabijem. Raspored je lud i nema previše vremena za razmišljanje. Igramo protiv izuzetno organizovane ekipe, koja pre svega igra odlično na svom terenu, gde imaju veliku podršku sa tribina. Na nama je da se što brže oporavimo i pokušamo da ostvarimo još jedan trijumf u Evroligi - kazao je Ročesti.

Nema odmora

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević istakao je da ovakav ritam utakmica sigurno utiče i na formu igrača.

- Mi smo u januaru praktično bez treninga. Već danas nas očekuje duel protiv Makabija. Jednostavno, takav je raspored i nema previše vremena za kukanje - poručio je Alimpijević.

Kurir / Milan Nastić

Foto: Saša Pavlić, Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: 5 činjenica koje sigurno niste znali o Ronaldinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track