MARKO GRUJIĆ: Kardif je moj novi izazov!
Foto: Instagram

Konačno se skrasio

MARKO GRUJIĆ: Kardif je moj novi izazov!

Fudbal -

Radujem se suboti i nastavku sezone. Igrati za klub koji se bori za ulazak u elitu je izuzetna prilika za mene, kaže fudbaler

Mladi srpski fudbaler Marko Grujić veruje da će njegova karijera krenuti krupnim koracima napred nakon prelaska u Kardif siti na pozajmicu iz Liverpula. „Plave ptice“ iz Velsa bore se za ulazak u Premijer ligu, pa će im pomoć bivšeg igrača Crvene zvezde biti neophodna za ostvarenje tog cilja.

- Igrati za klub koji se bori za ulazak u elitu je izuzetna prilika za mene. Takođe, raduje i saradnja s menadžerom Nilom Vornokom. Čuo sam mnogo stvari o njemu, a kad smo razgovarali, rekao je nekoliko lepih stvari o meni i da ću dobiti priliku da postanem deo njegove ekipe - ističe Grujić.

Prema Vornokovom planu, Grujić će biti u konkurenciji za tim protiv Šefild Venzdeja u narednom kolu.

- Radujem se suboti, kao i ostatku sezone. Želim da navijače Kardifa učinim srećnim i da igram što više pred njima. Gledao sam moje saigrače nekoliko puta, znam šta mogu da očekujem. Što se tiče moje igre, radije ću prepustiti drugima da pričaju o meni. Mogu da igram sve u veznom redu, da pomažem napadu i odbrani. Ovo je snažan tim i ja ću učiniti sve da bude još bolji. Jedva čekam da sve ovo počne - rekao je mladi fudbaler Marko Grujić.

Podrška bivšeg saigrača

HRVAT DEJAN LOVREN: SREĆNO, BRATE MOJ!

Na informaciju da će do kraja sezone nositi dres Kardifa, koju je uz sliku s promocije objavio na svom Instagram profilu, prvi je Grujiću sreću poželeo njegov drug i saigrač, reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren.

- Sretno, brate moj, dobro će ti ovo doći, veruj mi. Samo radi i gazi tamo - napisao je Lovren, da bi mu Grujić vrlo brzo uzvratio na lepim željama:

- Hvala, coma, dolazim ti brzo, znam da ne možeš bez mene.

Kurir / D. P.

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : BOAĆI I ČELSI - OVAKO STOJE STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track