(FOTO) FUDBALER VOŽDOVCA POTPISAO ZA FERENCVAROŠ: Dejan Georgijević tri i po godine u Mađarskoj
Foto: FK Voždovac

odlazak u inostranstvo

(FOTO) FUDBALER VOŽDOVCA POTPISAO ZA FERENCVAROŠ: Dejan Georgijević tri i po godine u Mađarskoj

Fudbal -

Dosadašnji fudbaler Voždovca, Dejan Georgijević, od danas je novi član mađarskog Ferencvaroša, saopštio je klub iz Beograda.

Sportski direktor kluba ''sa krova'' Goran Grkinić saopštio je danas da je za Gligorijevića bilo ponuda iz Španije, Poljske i Portugala ali se klub odlučio za najbolje rešenje.

''Posle transfera Saše Ivkovića u Maribor, napravili smo još jedan odličan transfer. Nakon uspešno pređenih lekarskih pregleda, Dejan Georgijević je potpisao ugovor sa mađarskim velikanom Ferencvarošem na tri i po godine. Imali smo mnogobrojne ponude ali smo poštovali njegovu želju i na kraju, mi smo kao klub prihvatili najbolju ponudu", rekao je Grkinić za klupski sajt.

Sad već bivši igrač Voždovca, i najbolji strelac kluba, rekao je da je presrećan zbog prelaska u klub koji je višestruki šampion Mađarske:

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u veliki evropski klub. Znao sam da je Ferencvaroš najbolji klub u Mađarskoj. Želeo bih da zahvalim svima u Voždovcu od predsednika kluba pa sve do ekonoma, svim bivšim trenerima sa kojima sam sarađivao, a naravno najviše mojim sada već bivšim saigračima", naveo je Georgijević.

Kurir sport

Foto: FK Voždovac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OTVORENI RAT DELIJA I UPRAVE: Dok igra ko ne treba na nas ne računajte!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track