Prepodnevni trening Crvene zvezde

(KURIR TV) MILOJE SPREMAO BAKULU I RAČIĆA: Fudbaleri Crvene zvezde u Antaliji u udarničkom ritmu

Fudbal -

Posle motoričkih vežbi šef struke crveno-belih individualno radio sa dvojicom zadnjih veznih.

NOVINAR KURIRA U ANTALIJI- Aleksandar Radonić

Zanimljiv jutarnji trening odradili su fudbaleri Crvene zvezde. Šef stručnog štaba Vladan Milojević sa imao je nekoliko izuzetno zanimljivih vežbica za pojedine fudbalere. Trening je trajao nešto više od sat vremena, a počeo je istezanjem.

foto: FK Crvena Zvezda

Potom su igrači u grupama morali da odrade nekoliko serija različitih motoričkih vežbi. Niko se nije bunio, svi su gledali da odrade svoje zadatke.

Napadač Aleksandar Pešić bio je dobro raspoložen, pa je kondicionom treneru Ivanu Vučetiću dobacio:

- Šta si sad izmislio za nas!

Golman Milan Borjan je sa kolegama Supićem, Kahrimanom i mladim Stankovićem odradio trening pod komandom Dušana Gašića. Kada je stasiti Kninjanin video kako rade fudbaleri poručio je Filipu Stojkoviću:

- Bravo Žule, mašino!

foto: FK Crvena Zvezda

Kada je trening bio završen Vladan Milojević je sa pomoćnicima ostao još pola sata na terenu, kako bi individualno odradio određene finese sa Urošem Račićem i Brankom Jovičićem. U radu su mu pomogli pomoćnici Milan Kosanović i Igor Janković, koji je u isto vreme radio sa Milanom Pavkovom i Lukom Adžićem na realizaciji šuta.

foto: FK Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 9.30 po srpskom vremenu na terenima hotela "Riksos" igraju prvu utakmicu protiv ruskog Amkara. Popodne, od 15.00 časova na programu je drugi meč, a rival je makedonski Sileks iz Kratova.

kurir.rs / kurir sport

foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Posle poraza od Zvezde, Novica Ima recept za Kup u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track