Milko Đurovski: Sada ne bih mogao da pređem iz Zvezde u Partizan
Foto: Marina Lopičić

Milko Đurovski: Sada ne bih mogao da pređem iz Zvezde u Partizan

Fudbal -
Ne bih se plašio za život, ali bilo bi mi nezgodno da živim u Beogradu. Vladimir Stojković je to najbolje osetio", istakao je Đurovski.

Nekadašnji fudbaler dva najpopularnija srpska kluba Milko Đurovski posetio je fudbalere Partizana na pripremama u Sloveniji i tom prilikom, pričao i o "prebegu" u komšijsko dvorište, pre pune dve i po decenije...

"Ne bih sada mogao da pređem iz Zvezde u Partizan. Kada se vratimo godinu unazad vidi se da sadašnji navijači nisu isti kao u moje vreme. Kada sam došao u Partizan u prvom meču protiv Zvezde dao sam gol iz penala, a posle sat i po sreo sam u gradu navijače Zvezde. Svi su me grlili i pitali što sam otišao. Navijači su tada razumeli fudbal, a danas idu da nešto naprave. Teško bih sada prešao u redove najljućeg rivala. Ne bih se plašio za život, ali bilo bi mi nezgodno da živim u Beogradu. Vladimir Stojković je to najbolje osetio", istakao je Đurovski.

Nekadašnji as velike Jugoslavije mogao je da napravi i uspešniju karijeru da nije voleo "sve što vole mladi".

"Fudbal je za mene bio zabava, a ne profesionalni sport. Sve što je bilo interesantno, kao što je muzika, ja sam hteo da probam. Jednom se živi... Ali, nikada nisam zapostavljao fudbal. Znao sam da me navijači vole i bio sam ono što su želeli. Trudio sam se da vide driblinge, golove... Bio sam im idol, ali ne i nedostupan, jer sam običan čovek kao oni", poručio je Đurovski.

http://www.youtube.com/watch?v=qOsEYjUtt4M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track