INVAZIJA RUSA NA BEOGRAD: Hiljadu navijača CSKA stiže u Srbiju, u utorak navijaju protiv Zvezde, u četvrtak za Partizan
Foto: AP

Velika podrška klubu iz Moskve

INVAZIJA RUSA NA BEOGRAD: Hiljadu navijača CSKA stiže u Srbiju, u utorak navijaju protiv Zvezde, u četvrtak za Partizan

Fudbal -

Navijači moskovskog CSKA u velikom broju će naredne sedmice stići u Beograd kako bi bodrili svoj klub na utakmici protiv Crvene zvezde, ali i pružili podršku Partizanu pošto sa "grobarima" imaju bratske odnose.

Član fan kluba CSKA Dmitrij Bugrov rekao je za ruske medije da se sprema za put u Beograd.

- Neki navijači CSKA, uključujući i mene, unapred su rezervisali avionske karte, čak i pre prve odluke UEFA da zabrani prisustvo navijača. Svi koji su došli do ulaznica, planiraju da putuju u Beograd. Druga odluka UEFA da dozvoli prisustvo gledalaca ide na ruku domaćinu. Cene letova za Beograd su se drastično uvećale, što je bliži datum odigravanja utakmice, to je skuplje. Ali, znam da će mnogo naših putovati u Srbiju da podrže naš tim - rekao je Bugrov.

foto: Printskrin

Jedan od poznatijih navijača CSKA rekao je da je klub tražio od Crvene zvezde 1.200 karata, a da se ne zna tačno koliko će ih krenuti put Srbije.

- Kada dobijemo tačan broj karata znaćemo kako da se organizujemo. Teško je predvideti koliko će naših navijača ići u Begrad. Moje mišljenje je da će sigurno ići 600-700, a možda i svih 1.000 navijača. Ne zaboravite da će sa nama biti i navijači Partizana, kao i da ćemo i mi biti s njima - završio je Dmitrij Bugrov.

Crvena zvezda i CSKA igraju prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evropa u utorak 13. februara od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Dva dana kasnije, u četvrtak 15. februara, Partizan na svom stadionu od 21.05 dočekuje Viktoriju Plzenj u okviru iste runde takmičenja.

Kurir sport

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV! LUDNICA NA BLAGAJNI MARAKANE! Navijači okupirali stadion „Rajko Mitić“!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track