OSTAJE U KLUBU: Vest Hem odbacio navode o treneru Mojsu
Foto: Reuters

TRENER NE IDE NIGDE

OSTAJE U KLUBU: Vest Hem odbacio navode o treneru Mojsu

Fudbal -

Uprava engleskog fudbalskog kluba Vest Hem odbacila je navode da trener Dejvid Mojs neće ostati u klubu naredne sezone, čak i ako sa ekipom ostane u Premijer ligi.

Britanski mediji su prethodnih dana spekulisali da uprava londonskog kluba razmišlja o zameni za Mojsa, zbog čega je danas klub izdao saopštenje.

"Klub kategorički odbacije tvrdnje pojedinih medija vezano za trenera Dejvida Mojsa. U tim pričama nema nimalo istine. Kao što je u više navrata objavljeno, klub i Dejvid Mojs su potpisali ugovor do kraja sezone i tada će obe strane razgovarati o budućnosti", navodi se u saopštenju.

"Sve do tada uprava i Dejvid Mojs će blisko saradjivati, trener će biti odgovoran za fudbalske stvari i imaće puno poverenje uprave. Svi su koncentrisani na ostvarivanje rezultata za Vest Hem", piše u saopštenju.

Mojs je u novembru na klupi Vest Hema zamenio Slavena Bilića i ima promenljive rezultate. Posle 26 kola u Premijer ligi Vest Hem je 12. na tabeli sa 27 bodova, ali se nalazi na tri boda od zone ispadanja.

kurir.rs / Beta

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT! BOBI ČARLTON U BEOGRADU! 60 godina od odlaska Bezbijevih beba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track