POVREDA NAPADAČA PARTIZANA: Ognjen u autu, Đukić u sosu!
Foto: Dado Đilas

Kud baš sad

POVREDA NAPADAČA PARTIZANA: Ognjen u autu, Đukić u sosu!

Fudbal -

Ožegović se čak tri puta povredio tokom priprema, a poslednja povreda može da ga košta nastupa u meču s Vitorijom Plzenj

Fudbaler Partizana Ognjen Ožegović nema sreće tokom zimskih priprema na Kipru, jer mu je ovo treća povreda u kratkom vremenskom periodu.

Poslednja u nizu dogodila mu se u prijateljskom meču sa Lijepajom, koji su izabranici Miroslava Đukića dobili sa 1:0. Napadač crno-belih ipak veruje da će biti spreman za prvi meč protiv Plzena u Ligi Evrope sledećeg četvrtka.

- Nemam sreće tokom ovih priprema, treća povreda zaredom, ali iskreno se nadam da ću od ponedeljka ponovo trenirati punim intenzitetom. Mi se danas vraćamo sa Kipra, a u subotu očekujem da mi se uradi ultrazvuk, nakon čega će mi doktor reći kakva je težina povrede, ali kako mi je rekao, nada se najboljem i ništa nije alarmantno - poručio je Ožegović.

Napadač crno-belih ističe da je sve krenulo od upala stopala, na šta su se nadovezale i ostale povrede, napominjući da to nema veze sa intenzitetom priprema.

- Prvo je krenulo od upale stopala, usledila je pauza i zaostatak u treninzima. Kako bih stigao željenu formu, pojačao sam intenzitet, nakon čega su usledile nove dve povrede. Na takve stvari nisam mogao da utičem, ali ni doktori, to je posledica upale. Mislim da to nema veze s jakim treninzima, to je stvar koja se dešava nama fudbalerima. Nadam se da ću uskoro ponovo biti zdrav i srećan - zaključio je Ožegović.

foto: Printscreen

Grobari zakazali

SLABA PRODAJA KARATA

Partizan je pustio u prodaju karte za utakmicu Partizan - Vitorija. Prvog dana nije bilo gužve pred blagajnom, tek nekoliko ljudi je došlo da kupi ulaznice za ovaj meč.

Ostaje nada da će Grobari narednih dana u velikom broju navaliti na karte i 15. februara ispuniti stadion u Humskoj. Karte se prodaju po ceni od 1.000, 1.500 i 2.000 dinara.

Kurir / Milan Nastić

Foto: Dado Đilas, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li su Olimpijske igre sportski ili politički događaj?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track