LOŠA IGRA GRAĐEVINARA: Rad poražen na pripremama od kazahstanskog Žitesua
Foto: FK Rad

nije dobro

LOŠA IGRA GRAĐEVINARA: Rad poražen na pripremama od kazahstanskog Žitesua

Fudbal -

Fudbaleri Rada poraženi su u pripremnoj utakmici od ekipe Žitesua iz Kazahstana rezultatom 0:4.

Igrači koji su uglavnom bili nosioci igre Rada tokom jesenjeg dela sezone, a na pripremama su bili zastupljeni sa manjom minutažom su doživeli ubedljiv poraz od nedavno promovisanog člana elitnog ranga takmičenja Kazahstana.

“Građevinari” su imali posed lopte, ali bez prave opasnosti po gol ekipe iz Kazahstana. U prvom tempu, jedini šutevi ka golu Kolbuncova, uputili su Bogdan Mladenović i Lazar Milošev.

U 28.minutu, Kejta je maestralnim lob udarcem doneo prednost ekipi Žitesua. Sedam minuta kasnije, Kozamberdi udvostručuje prednost Kazahstanaca.

Polovinom nastavka, Adilkanov asistira, akapiten Kromcov koristi nepažnju odbrane iz Beograda i postiže treći gol za svoju ekipu. Deset minuta kasnije, nekadašnji centarfor Jagodine i Vojvodine, Milan Bojović, koristi odli;an centar[ut sa desne strane i snažno i precizno pogađa desni nebranjeni deo gola Markovića za konačan rezultat meča.

U finišu meča, sudijska trojka iz Rusije nije dosudila očigledan penal za tim sa Banjice, kada je Nenad Marinković nepropisno oboren.

Rad je nastupao u sledećem sastavu: Dejanović, Mijailović, Ignjatijević, Ljubinković, Šipčić, Piščević, Grbović, Petrović, Mladenović, Birmančević, Milošev. Igrali su još: Marković, Tričković, Riznić, Marinković, Karišić, Stojanović, Perendija, Vico.

Kurir sport

Foto: FK Rad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track