(VIDEO) LEGENDARNI RONALDO UPOZORAVA: U Interu su svi ludi! Ne bih voleo da Juve ponovo osvoji tutulu
Foto: Fonet

bez dlake na jeziku

(VIDEO) LEGENDARNI RONALDO UPOZORAVA: U Interu su svi ludi! Ne bih voleo da Juve ponovo osvoji tutulu

Fudbal -

Jedan od najboljih napadača svih vremena Luis Nazario de Lima Ronaldo izjavio je da su u Interu svi ludi jer su dopustili da njegov nekadašnji klub posustaje poslednjih godina i da moraju makar da se vrate u Ligu šampiona.

Inter je od 2010. godine, nakon što je osvojio "tripletu" - trofeje Lige šampiona, Serije A i Kupa Italije, u konstantnom padu i bez mesta u elitnom takmičenju, za šta Ronaldo nema objašnjenje, već samo navijačku parolu: "Ludi Inter".

"Zašto Inter posustaje? Zato što su ludi, zar ne? Moraju unutar kluba bolje da procenjuju, ova sezona je izgledala kao dobra, jedno vreme su svi bili zadovoljni, ali je Inter pao sad. Teško da će u skorije vreme osvojiti Skudeto, ali povratak u Ligu šampiona je realan. Moraju ljudi da veruju u projekat, potrebno je vreme", rekao je Ronaldo za "Gazetu delo Sport".

Član generacije nero-azura iz 2002. godine koja je u poslednjem kolu ispustila Skudeto, smatra da će Napoli ove sezone prekinuti šestogodišnju vladavinu Juventusa.

"Sada je duel Napolija i Juventusa kao Barselone i Reala u moje vreme. Dvoboj tima koji su iznad ostalih, Napoli igra fantastično, dok Juventus mentalno ruši protivnike. Ne znam kako će se trka završiti, ali voleo bih da Napoli prekine dominaciju Juventusa, iako bih tako nešto voleo da kažem za Inter. Dobra stvar za italijanski fudbal bi bila da ne bude Juventus prvak, dosadno je da se ne menjaju šampioni", poručio je bivši najbolji fudbaler sveta i golgeter PSV-a, Barselone, Reala i Milana.

Tanjug

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BOGDAN POKAZAO KAKO SE POSTAJE ŠAMPION: Bogdanović trenirao na slobodan dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track