ZVEZDA SPREMNA ZA CSKA Milojević: Konačno smo dočekali proleće, ostaje samo da damo sve od sebe
Foto: Dragana Udovičić

LIGA EVROPE

ZVEZDA SPREMNA ZA CSKA Milojević: Konačno smo dočekali proleće, ostaje samo da damo sve od sebe

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je utakmica protiv ekipe CSKA mnogo veliki dogadjaj i da će fudbaleri tog kluba dati sve od sebe i da je to jedino što može da obeća.

"Dočekali smo proleće i utakmicu sa CSKA. Ovo je mnogo veliki dogadjaj za nas. Huk sa tribina neka negativno utiče na protivnika, a na nastreba da se prenese pozitivna energija sa tribina", rekao je Milojević.

Zvezda će u utorak od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekati CSKA Moskvu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

Milojević je rekao da fudbaleri Zvezde jedva čekaju utakmicu, posebno zbog strepnje oko odluke žalbene komisije UEFA, koja je dozvolila srpskom klubu da pred navijačima dočeka CSKA.

1 / 5 Foto: Aleksandar Radonić

"Došli smo medju 32 najbolje ekipe u Ligi Evropa i igramo protiv velikana. Na nama je da izadjemo na teren i igramo najbolje što možemo u dve utakmice. Ne volim da kalkulišem, imaćemo svoj plan igre pa ćemo videti. Borićemo se. Ulogu favorita ćemo prepustiti protivniku, a mi ćemo dati sve od sebe i to je jedino što možemo da garantujemo", kazao je trener Crvene zvezde.

On je naveo da je ekipa spremna i da nema problem sa povredama, iako je još neizvestan nastup Ričmonda Boaćija.

"Nemamo problem, svi su zdravi. Raduje me što je Boaći trenirao i videćemo koliko je spreman za utakmicu. Ostali su orni i spremni", naveo je Milojević.

Istakao je da još ima dileme oko sastava.

"Dileme uvek postoje. Nadam se da ću ih do pred samu utakmicu otkloniti na najbolji mogući način. Ima još mnogo vremena koliko god se činilo da nema", rekao je Milojević.

Milojević je kazao da "ne bi trebalo trošiti mnogo reči o CSKA".

"To je ekipa koja dolazi iz Lige šampiona. Jaka ruska ekipa, izuzetno iskusna pre svega. Imali su malo problema u prvom delu sezone zbog nedostatka napadača, ali su dobili na kvalitetu dolaskom Ahmeda Muse", kazao je Milojević.

Posebno je istakao poslednju liniju moskovskog kluba, za koju je rekao da zajedno ima više od hiljadu utakmica u tom klubu.

"To su sve igrači koje imaju i domaće i medjunardono iskustvo. Takođe, ruska liga je mnogo napredovala, jedna je od jačih u Evropi", rekao je trener Zvezde.

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić, koji ima višegodišnje iskustvo igranja u Rusiji, rekao je da njegov klub "može da se nosi sa CSKA".

"Ništa nismo uradili do sada, ovo je Zvezda i od nas se uvek očekuju pobede. Spremni čekamo duel sa CSKA. Mislim da će rezultat zavisiti isključivo od naše igre. Spremni smo. Naša igra neće zavisiti od pojedinca, već od svih igrača i ljudi u klubu. Vlada odlična atmosfera i to nas je dovelo do odličnih rezultata", rekao je Jovičić.

Revanš će se igrati 21. februara u Moskvi.

kurir.rs / Beta

foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li će stadioni biti puni proativ CSKA i Viktorije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track