(VIDEO) SVI U NAPAD Danilo Pantić poziva navijače da pomognu: Zajedno ćemo srušiti Viktoriju
Foto: Dado Đilas

Prvotimac Partizana očekuje pun stadion

(VIDEO) SVI U NAPAD Danilo Pantić poziva navijače da pomognu: Zajedno ćemo srušiti Viktoriju

Fudbal -

Fudbaleri Partizana veruju da će u četvrtak dočekati Viktoriju sa 12 igrača, 11 će ih biti na terenu, a jedan, i to veoma važan, na tribinama!

Danilo Pantić, partizanovo dete, koji po povratku u Humsku ponovo prikazuje partije dostojne svog talenta, priznaje da crno-beli samo uz žestoku pomoć navijača mogu da dođu do željene predsnosti nad češkim šampionom.

- Od njih sve počinje i sa njima se završava. Zato nam je neophodno da stadion bude pun - ističe Danilo Pantić i dodaje:

- Ova generacija je napravila istorijski uspeh i znamo koliko nam je bilo teško kada smo imali prazne tribine u Humskoj. I u trenucima pokleknemo, kada izgubimo snagu, energija Grobara nas gura. Meč protiv Viktorije može da san pogura još dalje.

Partizan je tokom priprema odigrao nekoliko kontrolnih utakmica sa ekipama iz Češke i Slovačke kao neku vrstu zagrevanja za Viktoriju Plzenj.

- Ekipe sa tog područja su veoma odgovorne i agresivne i vole da nametnu dobar tempo. Moramo da pazimo da ne uđemo u njihov ritam, već da uspostavimo onaj koji nama odgovara. Osećamo i pritisak, ali je to u normalno u sportu. Kada izađeš na teren sve se zaboravlja i pokušavaš da radiš ono što najbolje znaš i to na najbolji način - kaže Pantić.

Sve ide na bolje Napredovao sam, mnogo treniram

Danilo je zadovljan svojim igrama u crno-belom dresu. - Prirodno je da čovek koji je posvećen poslu napreduje iz godine u godinu. Treniram mnogo, a postignuti rezultati me dodatno motivišu da nastavim. Što se tiče samih priprema, bile su naporne, ali ne i neizdržive. Sitne povrede koje sam doživeo su sastavni deo toga - rekao je 21-godišnji vezni fudbaler.

Pripreme urodile plodom Bolji smo nego jesenas Pantić tvrdi da posle priprema na Kipru Partizanov tim deluje bolje nego u jesenjem delu. - Mislim da izgledamo bolje. Zajedno smo već šest meseci i sve se bolje razumemo i pokrivamo. Drago mi je da se to primeti i da to vide i ljudi izvan struke i terena - naglasio je on.

Predrag Gajić/Kurir sport

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li će stadioni biti puni proativ CSKA i Viktorije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track