VERUJU U PROLAZ DALJE

(KURIR TV) CRNO-BELI NISU KLONULI DUHOM ZBOG ISPUŠTENE POBEDE: Evo šta su fudbaleri Partizana rekli posle remija za Plzenjom

Fudbal -

Fudbaleri Partizana nisu klonuli duhom iako su takoreći imali u rukama pobedu nad Viktorijom Plzenj, a na kraju su je ispustili - 1:1.

Prednost koju je crno-belima doneo Tavamba, gosti su anulirali u 81. minutu golom iz ofsajda.

Ipak, fudbaleri Partizana veruju da u Plzenju za nedelju dana mogu da se izbore za prolaz u osminu finala.

"Odigrali smo pravu evropsku utakmicu. Trenutak male nepažnje nas je koštao gola koji kvari utisak. Imali smo utakmicu u svojim rukama. Idemo tamo da ponovimo ovakvu partiju, čak odigramo i bolje", rekao je kapiten Miroslav Vulićević

Na novinarsku kontataciju da je 1:1 nepovoljan rezultat Danilo Pantić je rekao:

"Ne bih se složio da je nepovoljan rezultat. Jedan naš gol u gostima znači nam mnogo, a njima menja sve. Još 90 minuta je pred nama i sve je moguće".

Optimista je i Marko Janković:

"Idemo tamo da prođemo dalje. Sličnih smo kvaliteta, ali smo mi tehnički bolji i imamo ideju".

Zoran Tošić je podsetio da ovo nije prvi put Partizanu da gubi prednost.

"Ponavlja nam se da povedemo, povučemo se i ne uspemo da sačuvamo prednost. Protivniku je bila dovoljna jedna polušansa da nam da gol, a pritom je bio i ofsajd. Mi moramo da damo gol u gostima i očekujem i tamo tvrdu utakmicu, bez mnogo šansi", poručio je Tošić.

Crno-beli će u Plzenju biti lišeni pomoći Milana Mitrovića, koji je večeras u 85. minutu dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

"I prvi i drugi žuti karton su mi prestrogo dodeljena, a i gol su nam dali posle ofsajda. Jako mi je žao što neću igrati u revanšu", rekao je Mitrović.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track