MILOJEVIĆ: O CSKA ne razmišljamo, Javor je sada najvažniji!
Foto: FK Crvena Zvezda

Žele da nastave tamo gde su stali

MILOJEVIĆ: O CSKA ne razmišljamo, Javor je sada najvažniji!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da želi da njegova ekipa u prvenstvu nastavi tamo gde je stala na kraju prvog dela sezone.

"Voleli bismo da nastavimo tamo gde smo stali u prvom delu prvenstva. Sledi ciljna ravnina i mislim, nadam se da smo se dobro spremili", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu od 14.30 dočekati Javor u 23. kolu Super lige, kojim će se nastaviti sezona u srpskom prvenstvu.

On je naveo da fudbalerima Zvezde neće biti lako protiv Javora.

"Neće biti lako, ali treba da se koncentrišemo na nas", naveo je Milojević i dodao da se nada podršci publike.

Milojević je kazao da je Javor dobra, disciplinovana ekipa.

"Javor je pojačao igrački kadar. To je meni veoma draga ekipa i biće mi zauvek u srcu jer je to moja prva seniorska ekipa. Ima svoju filozofiju koja se godinama ne menja i radi se već godinama dobar posao", kazao je Milojević.

Mičel Donald neće biti na raspolaganju zbog žutih kartona, dok su svi ostali igrači spremni.

"Svi ostali, nadam se da su raspoloživi za utakmicu, a u kom ćemo sastavu izaći, znaćemo više posle treninga. Biće promena, videću ko se kako oseća. Jako sam ponosan jer imam dobar odnos sa igračima i njihovo mišljenje mi mnogo znači. Raduje me jer svi žele da igraju svaku utakmicu, pokazuju veliku želju i motiv", rekao je trener crveno-belih.

Milojević je rekao da njegova ekipa prvenstvo nastavlja kao da ga počinje.

"Ovo prvenstvo počinjemo kao da imamo nula bodova. Imamo cilj, znamo šta hoćemo. Trudićemo se da nastavimo sa igrama kakve su bile u prethodnom delu. Iskustvo iz prošle sezone je neprijatno, ali ne želim da moji igrači razmišljaju na takav način", rekao je Milojević.

On je istakao da njegovi fudbaleri ne smeju da razmišljaju o CSKA jer je duel sa Javorom najvažniji.

"Mnogo smo puta razgovarali na tu temu i igrači su mi pokazali da mogu da razmišljaju na pravi način. Prva sledeća je najvažnija, a to je Javor i razmišljamo samo o tome. O CSKA ne treba da razmišljamo, ima mnogo vremena do te utakmice. Bitno je da počnemo prvenstvo kako treba", kazao je trener Zvezde.

Milojević je upitan o mišljanju povodom novog postupka UEFA protiv srpskog kluba zbog ponašanja publike na utakmicama Lige Evrope.

"Mislim da su navijači bili fantastični i napravili fantastičnu atmosferu. Svi su bili super i stvarno ovo ne razumem. Svaki put kada se nešto desi i neko drugi nešto napravi, ispadne da smo mi krivi. Ako neko treba da bude kažnjen, onda to treba da budu gosti. Postoje neki aršini kakvi postoje. Siguran sam da naš pravni tim to radi najbolje moguće", rekao je Milojević.

Trener je rekao da navijači u Evropi treba da nastave da podržavaju ekipu kao što su to radili protiv CSKA, ali i svim ostalim utakmicama.

Kurir sport/Beta, foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Navijači - podele, kazne, baklje... Dokle?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track