TRENER ČUKARIČKOG U SVOM STILU Lalatović: Na Kipru 20 stepeni, u Srbiji zima! Jedina nam je prednost što igramo kod kuće
Foto: fkcukaricki.rs

najava kola

TRENER ČUKARIČKOG U SVOM STILU Lalatović: Na Kipru 20 stepeni, u Srbiji zima! Jedina nam je prednost što igramo kod kuće

Fudbal -

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da u meču protiv Mačve nema favorita jer obe ekipe dolaze iz pripremnog perioda.

"Prvo je kolo. Niti mi znamo u kakvoj smo formi, niti oni. To će se videti tek posle dve ili tri odigrane utakmice. Momcima sam i na treningu rekao da favorita u prvoj utakmici nikada nema, pošto se dolazi iz pripremnog perioda. Sa Kipra, gde je temperatura bila oko 20 stepeni, vratili smo se u Srbiju, gde je zima. Šanse su podjednake, a jedina je prednost na našoj strani što igramo kod kuće", rekao je Lalatović.

On je dodao da je Mačva neugodan rival i upozorio da su u jesenjem delu osvojili više bodova na gostujućem terenu.

"Imaju kvalitetne igrače, da ih ne nabrajam sada. Pratili smo ih tokom priprema. Imali su dosta pobeda. Ostavili su isti tim i trenera, jako su organizovani i čeka nas teška utakmica. Očekuje nas i težak teren, s obzirom na vremensku situaciju i činjenicu da je pre dva dana trava bila prekrivena snegom", poručio je Lalatović.

Utakmica 23. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Mačve igra se u subotu od 17 sati na Banovom brdu.

Tanjug

Foto: fkcukaricki.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track