JEVTOVIĆ NAJAVIO PREOKRET PARTIZANA U LUČANIMA: Ostao je gorak ukus
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

SLEDI PLZENJ

JEVTOVIĆ NAJAVIO PREOKRET PARTIZANA U LUČANIMA: Ostao je gorak ukus

Fudbal -

Fudbaler Partizana Marko Jevtović rekao je danas da ostaje "gorak ukus" uprkos pobedi nad ekipom Mladosti u Lučanima.

"Ostao je gorak ukus jer nikada ne želim da izgubim bodove, tako da smo znali šta nas očekuje. Bio je težak teren i dobro motivisan protivnik i to baš u nedelji između dve utakmice u Evropi", rekao je Jevtović za sajt kluba.

Partizan je posle preokreta sa 2:1 pobedio Mladost u 23. kolu Super lige, u utakmici koju je završio sa dva igrača više. Jevtović je postigao izjednačujući gol u 86. minutu.

On je naveo da Mladost nije iznenadila formacijom, već da fudbaleri Partizana nisu bili na nivou potrebnom da "lagano pobede".

"Mislili smo da ćemo lako, posebno posle dobro odigrane utakmice sa Viktorijom, ali toga 'lako ćemo' nema u fudbalu kada igrate protiv organizovane ekipe sa dosta dobrih pojedinaca. Kada se lagano uđe u utakmicu, protivnik se osili i uđe nervoza među igrače da se što pre završi napad. Morali smo biti pametniji i mirniji u mnogim situacijama, ali ovo nam je dobra opomena pred nastavak takmičenja", kazao je Jevtović.

On je istakao da Partizanu sledi najbitnija utakmica u sezoni, protiv "velikog tima" Viktorije koji je "odlično vodjen".

"Videli smo u Beogradu da odmah primaš gol od takvih protivnika, iako držiš sve u rukama, diktiraš tempo, ali se desi serija nekih malih grešaka. Kazna stigne. Partizan ima recept za velike utakmice, do sada smo ih igrali dosta dobro, tako da verujem da moźemo da ponovimo partiju iz Beograda, i ako budemo malo pametniji imamo šanse da još jednom ispišemo istoriju", rekao je Jevtović.

Revanš utakmica šesnaestine finala Lige Evropa izmedju Partizana i Viktorije igraće se u četvrtak od 19.00 u Plzenju.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Navijači - podele, kazne, baklje... Dokle?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track