(VIDEO) TUČA KAKVU JOŠ NISTE VIDELI Sevale pesnice i crveni kartoni! Utakmica prekinuta jer je ponestalo fudbalera za igru
Foto: Pritnscreen

SUDIJA NEMILOSRDAN

(VIDEO) TUČA KAKVU JOŠ NISTE VIDELI Sevale pesnice i crveni kartoni! Utakmica prekinuta jer je ponestalo fudbalera za igru

Fudbal -

Brazilski fudbal uvek za je važio za najbolji, a slikom koju su slali u svet uvek su mogli da se diče. Međutim, ne i ovaj put.

Brazilci imaju svoj 'derbi Mira' gde tradicionalno igraju fudbaleri iz salvadorske regije, Vitoria i Bahia. Popularni 'Ba-Vi' okršaj ima za zadatak da promoviše fer-plej, bez obzira na nepomirljive razlike između klubova i navijača.

Ipak, jedno su želje, a drugo realnost. Utakmica 'Mira' prekinuta je 11 minuta pre kraja jer je domaći tim zbog crvenih kartona ostao sa šest igrača na terenu i to kod rezultata 1:1.

Pravila prvenstva, kao i FIFA, jasno nalažu kako jedna ekipa na terenu mora da ima najmanje sedam igrača.

Vitoriji je presudio nesmotren potez Bruna Bispa koji je zaradio drugi žuti jer je ispucao loptu blizu sudije. Znao je da to ne sme, posebno jer je samo tri minuta ranije Vitoria ostala bez Uliana zbog isključenja. Pogađate - zbog drugog žutog.

U prvom poluvremenu sudija je podelio šest žutih kartona, dok je Vitoria vodila golom Denilsona u 34. minutu susreta.

Situacija je dostigla svoj vrhunac u 50. minutu kada je Vinicius iz penala pogodio za izjednačenje. Proslavio je to provokativnim plesom pred protivničkim navijačima što je izazvalo bes domaćih igrača.

Nastala je tuča u kojoj je palo pet direktnih isključenja. Sevale su pesnice, sudije su pokušavale da povežu ko je koga udario... Usledila su dva crvena kartona za igrače Vitorije.

Serija isključenja nastavljena je u 61. minutu kada je kod gostiju sa terena udaljen Fonscea, a onda na scenu stupaju Uljian i Bruno.

Sve ovo završiće na brazilskom sportskom sudu gde će pasti odluka o pobedniku, kao i o kazni za fudbalere. Očekuje se da Bahiji pripadne pobeda za 'zelenim stolom' od 3:0.

kurir.rs / kurir sport

foto: Pritnskrin/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sudiju tukli svi, od prvotimaca do ekonoma! Spasavao glavu bekstvom preko ograde!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja