MIR U PARTIZANU I NA 11 BODOVA ZAOSTATKA: Ostaje Đukić, ništa od smene
Foto: Dado Đilas

NEMA FRKE

MIR U PARTIZANU I NA 11 BODOVA ZAOSTATKA: Ostaje Đukić, ništa od smene

Fudbal -

Ne igramo u ligi kako smo očekivali, ali očekujemo da će ekipa povratiti snagu i formu od jeseni, kaže direktor Ivica Iliev

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev uverava javnost da je uprava složna u podršci treneru Miroslavu Đukiću i ekipi, koja posrće u domaćem prvenstvu i već je na 11 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom nakon remija 1:1 sa Zemunom u Humskoj.

- Postoje trenuci slabosti, nemoguće je da bude uvek sve super. Nama se sad dogodio taj pad, ali nećemo zbog toga da pravimo lom u klubu. Pokazali smo dva lica tokom ove sezone. Želimo da utvrdimo šta nam se tačno dešava - rekao je Iliev.

Potencirate suđenje?

- Protiv Viktorije primamo gol iz ofsajda, a onda gubimo standardnog štopera koji za dva starta dobija dva žuta kartona - neopravdano! Protiv Zemuna primamo gol iz nepostojećeg penala! Dobro, znam da će sad mnogi reći: „Pa, majstore, što niste dali tri komada“ i ja ću morati da se složim da ne igramo dobro. Međutim, nije isto da u 90. minutu juriš gol za tri boda i da tražiš izjednačenje samo zato što si oštećen.

Kakav je status Đukića?

- Igrali smo vrhunski fudbal u Evropi. Ukupno smo dali 18 golova, devet u grupi. Setite se, ranije smo bili topovska hrana za osrednje timove već u grupnoj fazi, a sada smo došli dotle da su ljudi očekivali prolaz protiv Viktorije. Odlično, mnogo mi je drago kada su procene bile takve da možemo eliminisati najbolji češki tim. Budimo realni, trener Miroslav Đukić je najzaslužniji što smo tako izgledali i on ima našu podršku. Tačno je, ne igramo u ligi kako smo očekivali, ali očekujemo da će ekipa povratiti snagu i formu od jeseni.

Kurir / D. P.

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track