MIHAJLOVIĆ: Cilj je da zadržimo treće mesto
Foto: Privatna arhiva

Iskusni defanzivac izabran u tim kola

MIHAJLOVIĆ: Cilj je da zadržimo treće mesto

Fudbal -

Iskusni defanzivac Marko Mihajlović ima sjajnu sezonu u dresu libanskog Salama.

Njegov tim je na trećem mestu i u prethodnom kolu je ostvario ubedljiv trijumf u derbiju nad drugoplasiranim Al Nejmihom sa 3-1, a Mihajlović je izabran u tim kola libanske Premijer lige.

-Ovo je naša druga pobeda ove sezone nad Nejmihom, koji je jedan od najboljih timova Libana. Odigrali smo sjajno. Ostale su još četiri utakmice do kraja sezone, a naš cilj je da zadržimo treće mesto - kaže Mihajlović.

Iskusni defanzivac je uvek imao izvanredan odnos sa navijačima, koji su umeli da cene njegovu požrtvovanost i odanost klubu čiji je dres nosio, a tu posvećenost, Mihajlović je najbolje pokazao tako što je derbi protiv Nejmiha odigrao vrhunski, iako je na taj meč stigao direktno sa infuzije.

-Nije bilo šanse da ostavim ekipu na cedilu. Isplatilo se, pa sada imam vremena za oporavak, jer je naredna utakmica tek 16. marta - zaključio je Mihajlović.

Salam nije poražen već šest mečeva u nizu u prvenstvu i Mihajlović je veruje da su rezultati adekvatni nivou ekipe.

-Imamo mlad tim sa nas par iskusnih igrača. Prošao je jedan period krize rezultata zbog čega smo izgubili šanse za titulu, ali ćemo definitivno završiti u samom vrhu - smatra Mihajlović.

Mihajlovićeva ekipa je nesrećno ispala u četvrtfinalu Kupa od Tadamona posle penal serije u kojoj je sjajni defanzivac bio strelac. On je jedan od najstandardnijih i najboljih igrača u timu, a kao potvrda za to, stigla je ponuda za produžetak saradnje.

-Imali smo razgovor oko produžetka ugovora. Zadovoljstvo je obostrano, ali mi je prvo na umu da sezonu privedemo kraju kako treba - objasnio je Mihajlović.

U sledećem meču, Mihajlovićevom timu u goste dolazi ekipa Al Akha Al Ahlija, koja zauzima petu poziciju na tabeli, sa dva boda manje od Salama.

Kurir sport

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako bi kazna FSS nekome mogla da bude i nagrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track