ĐUKIĆ PRED GOSTOVANJE PARTIZANA RADNIČKOM: Sve osim tri boda u Nišu je neuspeh
Foto: Dado Đilas

Derbi 25. kola

ĐUKIĆ PRED GOSTOVANJE PARTIZANA RADNIČKOM: Sve osim tri boda u Nišu je neuspeh

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da je sve osim pobede i nova tri boda iz meča protiv Radničkog u Nišu neuspeh za njegovu ekipu.

"Očekuje nas teško gostovanje u Nišu, teški uslovi za igru, ali mi moramo da idemo na tri boda. Svaki drugi rezultat je neuspeh", rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana sutra gostuju ekipi Radničkog u Nišu u utakmici 25. kola Super lige Srbije.

"Radnički je dobra ekipa i po njihovim izjavama vidim da će igrati ofanzivno. Mi nemamo izbora, idemo samo na pobedu. Mi smo Partizan i na svakom gostovanju moramo da tražimo pobedu", rekao je Đukić.

Trener crno-belih je rekao da nema zdravstvenih problema i da su svi igrači spremni za meč na Čairu. U kombinaciji za tim neće biti Leandrea Tavambe zbog kartona.

"Biće loš teren, vidimo da je još pokriven snegom, ali šta je, tu je, nemamo drugi teren. Moramo da se prilagodimo", rekao je Đukić.

Partizan je posle eliminacije iz Lige Evropa odigrao nerešeno 1:1 sa Zemunom i sada zaostaje 11 bodova za liderom šampionata, Crvenom zvezdom.

"Svesni smo da nam treba jedna pobeda, vetar u leđa, pobeda bi nam mnogo značila na psihološkom planu... Svaki put kada kući ne pobedite dolazi do potresa, a pravi lek za to je pobeda i dobra igra i u Niš idemo da to ostvarimo", rekao je Đukić i dodao da su igrači psihički spremni i svesni da crno-beli treba da se "vrate na stare staze".

"Evidentno je da nam fale golove, ali to je stvar ekipe. I kada branimo dobro, to je zasluga ekipe tako i što se tiče ofanzivnog dela... To nemamo ove godine, nije to stvar Tavambe, Ožegovića već cele ekipe", rekao je Đukić.

Utakmica izmedju Partizana i Radničkog igra se sutra od 14.30 na stadionu Čair.

Beta

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako bi kazna FSS nekome mogla da bude i nagrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track