RASPAD SISTEMA: Ko je plakao u svlačionici Arsenala? Kako su igrači izdali Vengera i da li će KLINAC SA LAPTOPOM spasti klub?!
Foto: Reuter

londonski gigant tone sve dublje

RASPAD SISTEMA: Ko je plakao u svlačionici Arsenala? Kako su igrači izdali Vengera i da li će KLINAC SA LAPTOPOM spasti klub?!

Fudbal -

Sve je izvesnije da se bliži kraj Vengerovom boravku na klupi Arsenala.

Nakon nove bruke protiv Mančester sitija, francuski stručnjak održao je sastanak u svlačionici Arsenala, a britanski "Gardijan" prenosi da se jedan fudbaler rasplakao.

Navodno, Venger je poručio igračima da su osramotili dres i da je pitanje šta će biti sa njima i ako on ode.

Ostrvski mediji tvrde da su igrači održali jedan sastanak bez Vengera, na inicijativu Pera Mertesakera. Na njemu je zaključeno da moraju da sačuvaju obraz i da ne mogu da računaju na pomoć trenera koji je izgubio kompas.

Venger je izgubio poverenje svih u klubu i mnogi smatraju da bi i pre kraja sezone trebalo da objavi da odlazi.

foto: Reuter

U londonskom klubu smatraju da je najbolje rešenje za izlazak iz krize dovođenje mladog stručnjaka iz Nemačke - trenera Hofenhajma Julijana Nagelsmana.

Naime, trener Hofenhajma ima 30 godina, ali i više iskustva od Anrija koji je favorit navijača, pošto već treću sezonu radi u klubu i doveo ih je do četvrtog mesta u Bundesligi.

"Klinac sa laptopom" kako ga nazivaju engleski mediji, imao je samo devet godina kada je Venger seo na klupu Arsenala, trenerskim poslom bavi se od dvadesete kada mu je teška povreda prekinula karijeru.

Kurir sport, foto: Reuter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako bi kazna FSS nekome mogla da bude i nagrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track