IZ PARTIZANA PORUČILI: Đukić i igrači imaju poverenje Uprave
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

CRNO-BELI STAVILI TAČKU NA SPEKULACIJE

IZ PARTIZANA PORUČILI: Đukić i igrači imaju poverenje Uprave

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kome je pozvao javnost da prestane da se bavi spekulacijama oko statusa trenera Miroslava Đukića jer ima puno poverenje uprave da nastavi posao, kao i igrači.

"Trenutna rezultatska kriza nije i ne može predstavljati snažniji utisak od činjenice da Uprava kluba ima poverenje u sadašnjeg trenera i igrače. To je isti onaj trener koji je sa Partizanom uspeo da izbori prvi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle 12 godina, to su većinom isti igrači koji su nosioci duple krune i aktuelni šampioni države", piše na sajtu kluba.

Dalje se navodi da su "različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana, pravno neuka tumačenja odredbi zakonskih i statutarnih propisa, a sve u cilju da se FK Partizan degradira".

"Kako Svift reče, zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti. FK Partizan drži da je mudrost posmatrati širu sliku, planirati nekoliko koraka unapred i biti odvažan da se i pod pritiscima zadrži poverenje i jedinstvo".

Iz Humske poručuju da će u narednom periodu, umesto što se oduzima, moći da sabiraju dostojne ljude i važne bodove.

"U tom nastojanju, želimo da, poklonivši veru ovom treneru i ovom timu, budemo u potpunosti konkurentni u svim takmičenjima u kojima Partizan nastupa, nastavimo da stvaramo evropski jak klub kojem će uspesi na domaćoj i evropskoj sceni uvek biti svakodnevica", zaključuju iz Partizana.

Fudbaleri Partizana posle 25. kola Superlige imaju 14 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, a sutra dočekuju Rad.

kurir.rs / Tanjug

foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zašto utakmica između Vojvodine i Zvezde nije derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track