(VIDEO) FUDBALSKI RAT U GRČKOJ: Sudija poništio gol PAOKA vredan titule! Vlasnik kluba uleteo na teren i napravio opšti HAOS
Foto: Printscreen YT

VANREDNO STANJE

(VIDEO) FUDBALSKI RAT U GRČKOJ: Sudija poništio gol PAOKA vredan titule! Vlasnik kluba uleteo na teren i napravio opšti HAOS

Fudbal -

Još jedan derbi grčkog prvenstva nije uspeo da se završi. Jedan od aktera ponovo je bio PAOK, dok je drugi tim ovog puta AEK.

Nakon velikog sukoba u derbiju PAOK-Olimpijakos, novi skandal dogodio se u suretu koji je praktično određivao prvaka šampionata.

Meč PAOK-a i AEK-a nije uspeo da se završi zbog uletanja navijača na teren u poseldnjim sekundama susreta.

Osim navijača na terenu se pojavio i vlasnik Paok-a, Ivan Savidis.

Viđena je prava rovovska borba tokom 90 minuta, a onda - ludnica! Stadion je eksplodirao posle gola koji je postigao Varela! Na semaforu je pisalo 1:0 za PAOK!

A onda je sudija uzeo stvar u svoje ruke. Delilac pravde je poništio gol zbog ofsajd pozicije, posle čega je usledio potpuni haos.

Vlasnik PAOK-a je uleteo na teren pokušavajući da dođe do sudije, a odmah za njim su krenuli i navijači Solunaca.

Ostaje nam da vidimo kako će se završiti nova epizoda grčke drama, kakvu ne bi režirao ni najbolji filmski scenarista. Svakako, ponovo se ne može očekivati da će sve ispasti dobro za PAOK, jer će ponovo sve da se odlučuje za zelenim stolom.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track