TI TROŠIŠ NOVAC, A ON JEDVA DIŠE: Bivša devojka optužila zvezdu Premijer lige da je zaboravio na bolesnog sina
Foto: AP

teške optužbe

TI TROŠIŠ NOVAC, A ON JEDVA DIŠE: Bivša devojka optužila zvezdu Premijer lige da je zaboravio na bolesnog sina

Fudbal -

Aura Ruiz, bivša devojka španskog fudbalera Hesea Rodrigeza, bori se za što bolji život njihovog bolesnog sinčića Nijana koji ima srčanu manu.

Prošle godine je prošao tešku operaciju, a sada se oporavlja. Majka Aura besna je na igrača Stouka koji, po njenoj verziji priče, uopšte ne brine o detetu.

Putem Instagrama ostavila mu je poruku.

"Letiš privatnim avionom, stavljaš slike prepune dijamanata vredne na hiljade evra dok ti detetu peru odeću na ruke u bolnici. Nastavi da trošiš novac sa prijateljima, putuj, kupuj automobile i brendiranu odeću dok ti sin prolazi kroz teške probleme i teško diše. Ja ću se brinuti o njemu, a ti si izabrao da nas povrediš. Ti se odmaraš kad hoćeš, a moja iscrpljena porodica posle posla dolazi da poseti tvoje dete. Oni su uistinu veliki ljudi i vole ga, a ti mu ne možeš pomoći."

"Verano ven a mi, no tardes mucho en llegar"? #aurahruiz#ganasdemas#ganasdesol @aurah.ruiz

Објава коју дели Aurah Ruiz? (@aurah.ruiz) дана

Hese je prošle godine ostavio emotivnu poruku posvećenu Nijanu i njegovoj majci.

- Ako svet misli da nisi dovoljno dobar, to je laž. Ti si najbolja stvar koja mi se dogodila. Ti si moj ratnik i uvek ću biti sa tobom. Sve će biti u redu i uvek ću ti držati stranu. Uvek ćete mi biti u srcu vas dvoje i pratiću vas. Možda nam je danas teško, ali zajedno ćemo uspeti - napisao je Španac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track