PIKSI BALBOA! Dragan Stojković kao iz ringa da je izašao!
Foto: Printscreen/ Twitter

U žiži

PIKSI BALBOA! Dragan Stojković kao iz ringa da je izašao!

Fudbal -

Možda je i bolje što je Dragan Stojković samo jednim okom gledao očajnu odbranu svojih fudbalera iz Guandžoua, koji su već u 9. minutu vodili sa 2:0, da bi na kraju izgubili sa 5:2 od ekipe Šangaja

Piksi kao da je iz ringa izašao! Legenda srpskog fudbala i trener kineskog Guangdžoua R&F pred pripadnicima sedme sile pojavio se sa zatvorenim okom. Čuveni Piksi je vidno revoltiran došao na konferenciju za medije posle meča sa Šangajem SIPG, a ono što je privuklo najviše pažnje prisutnih bilo je desno oko srpskog trenera.

foto: Printscreen/ Twitter

Poreklo Stojkovićevog problema nije poznato pošto ni Kinezi nisu sigurni da li je trener tamošnjeg kluba doživeo povredu ili ima infekciju oka. Sve u svemu, možda je i bolje što je legendarni Srbin samo jednim okom gledao očajnu odbranu svojih fudbalera, koji su nakon vođstva od 2:0 glavni krivci za poraz od Šangaja rezultatom 5:2!

Ovo je prvi Piksijev poraz u novoj sezoni kineske Superlige, i to u režiji fenomenalnog kineskog reprezentativca Vu Leja i Srbina Nemanje Gudelja.

Na startu prvog poluvremena Stojkovićevi fudbaleri su pogocima Zahavija i Žija došli do vođstva od dva gola prednosti, ali je igrač protivničke ekipe Vu Lej očas posla preokrenuo situaciju. On je za 12 minuta postigao tri gola, nakon toga je Gudelj asistirao Hulku za 4:2 i na kraju je konačan rezultat još jednim, četvrtim golom, postavio upravo Vu.

foto: Printscreen/ Twitter

Nakon 3. kola Superlige Kine, Piksijev Guangdžou R&F je na petom mestu, sa šest bodova, koliko imaju i trećeplasirani Čungđing Lifan i Peking Guan, koji je četvrti.

ODBRANA ZATAJILA Besan nakon prvog poraza

Nakon poraza svoje ekipe od Šangaja SIPG (5:2), Dragan Stojković bio je izuzetno nezadovoljan igrom odbrambenih igrača, koje je oštro kritikovao na konferenciji za medije.

- Naša odbrana bila je previše naivna. Šangaj je definitivno zaslužio ovu pobedu, odbrana nam je bila preslaba i oni su to iskoristi. Moji momci igrali su naivno i detinjasto, što je apsolutno nedopustivo - kazao je Stojković.

(Kurir.rs / Anja Vukašinović / Foto: PrintSkirn Twiter)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li je ono u Šapcu bio fudbal? Kako će reagovati FSS?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track