BOLNICA NA MARAKANI: Dokle će više da nas sakate?
Foto: Routers

Zabrinuti u Crvenoj zvezdi

BOLNICA NA MARAKANI: Dokle će više da nas sakate?

Fudbal -

Posle Branka Jovičića i Nemanje Radonjića, lekari sumnjaju da je i Nenad Krstičić slomio metatarzalnu kost

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić doživeo je ozbiljnu povredu na utakmici protiv Mačve.

Njemu je otečeno stopalo, sumnja se na lom metatarzalne kosti, međutim, lekari ne mogu da snime povredu dok se ne povuče otok. Krstičić je povređen pri kraju prvog poluvremena kad je na njega neoprezno startovao igrač Mačve Lazar Ivić. Sigurno je da veznog igrača crveno-belih čeka duža pauza.

Pogibeljni startovi

Pre Nenada Krstičića lom metatarzalne kosti imali su Branko Jovičić i Nemanja Radonjić. Jovičić je odsustvovao s terena nekoliko meseci, posle pogibeljnog starta Nikole Drinčića u duelu sa Čukaričkim. Radonjić je povređen na utakmici protiv Rada. I Nemanja Vučićević, koji je na pozajmici u Borcu iz Čačka, takođe je lomio metatarzalnu kost.

Nenad Krstičić se nada pozitivnim vestima posle lekarskih pregleda, a o utakmici s Mačvom, pogibeljnim startovima domaćina i njihovim namerama za Kurir kaže:

- Čuo sam dva puta kad su komentarisali, kad su dva puta udarili Pešića u leđa. Rekli su „daj još jednom da ga udarimo i izlazi napolje“. Išli su s namerom da nas udaraju, da bi nas izbacili iz igre. Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela je dodao:

- Šta reći? Igramo prvenstvo, borimo se za titulu i protiv nas svi idu 120 odsto. Često i preko granica dozvoljenog i normalnog, rekao bih. Razumem želju kod protivnika, ali dokle više ovako - rekao je za Kurir sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela i nastavio:

Mrkela: Neće biti dobro

- Svakome bi trebalo da bude u interesu da se povrede ne dešavaju. Da prvenstvo bude lepše i bolje. Iskreno sam zabrinut. Imali smo dva loma noge ove sezone. Prvo Jovičića, a onda i Radonjića. Videćemo kakva je situacija s Krstičićem. Ako se to tako nastavi, nije dobro.

Povređen je Vujadin Savić, rovit El Fardu Ben, van stroja je Donald Mičel, sad i Nenad Krstičić.

foto: Privatna Arhiva

FUDBALERI ZVEZDE KOJI SU LOMILI METATARZALNU KOST

Branko Jovičić četiri meseca pauze

Nemanja Radonjić tri meseca pauze

Vanja Vučićević četiri meseca pauze

Nenad Krstičić čeka se snimak i dijagnoza lekara

Kurir.rs / Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li je ono u Šapcu bio fudbal? Kako će reagovati FSS?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track