KRALJEVSKI TRETMAN ZA TRENERA ZVEZDE: Pola miliona za Milojevića!
Foto: Dado Đilas

VRH PONUDA

KRALJEVSKI TRETMAN ZA TRENERA ZVEZDE: Pola miliona za Milojevića!

Fudbal -

Uprava Crvene zvezde spremila dvostruko veću platu Vladanu Milojeviću ako potpiše ugovor do 2020.

Crvena zvezda je spremila dvostruko veću platu za trenera Vladana Milojevića!

Čelnici kluba, svesni da je šef stručnog štaba crveno-belih na ceni u Evropi, odlučili su da pre početka prelaznog roka na leto završe posao. Kako saznajemo, uprava je rešila da Vladanu Milojeviću ponudi 480.000 evra po sezoni kako bi ga zadržala na Marakani.

To je duplo više novca od sume koju trenutno prima Vladan Milojević u Crvenoj zvezdi, pošto mu godišnja plata iznosi 240.000 evra. Bez obzira na sve, grčki mediji pišu da je dolazak Vladana Milojevića u Olimpijakos gotova stvar, iako su tu informaciju demantovali sportski direktor Mitar Mrkela, ali i sam trener, koji ju je nazvao „običnom glupošću“.

Rukovodstvu Crvene zvezde jasno je da je Vladan Milojević ove sezone napravio odličan rezultat u Ligi Evrope, a i da je na dobrom putu da vrati titulu u Ljutice Bogdana. Baš zbog toga žele posao da završe pre početka juna. Spremljen je ugovor do 2020. godine sa navedenim primanjima, bez bonusa za plasman u Evropu.

Nezvanično, Crvena zvezda želi odgovor Vladana Milojevića pre 20. maja. S druge strane, i Milojević je svestan izazova, jer zvezdaška javnost za sledeću sezonu želi najmanje plasman u grupnu fazu Lige Evrope, iako se potajno nada i Ligi šampiona. Vladan Milojević poznat je kao čovek kojem novac nije na prvom mestu, ali isto tako i trener koji ne voli da bude potcenjen što se finansija tiče.

Kvalitet za Ligu šampiona

DVOJICA BRAZILACA STIŽU OVOG LETA

Čelnici Crvene zvezde dovešće dvojicu fudbalera ekstra kvaliteta ovog leta, na pozicijama desetke i napadača. Kako Kurir saznaje, reč je o dvojici Brazilaca koji bi trebalo da budu prave zamene sa Gelora Kangu i Ričmonda Boaćija. Taj posao je tek na početku i uprava kluba pokušava da ga drži što dalje od očiju javnosti. Uz dvojicu stranaca u Zvezdu će stići i nekoliko domaćih igrača, a neki od njih su Dejan Meleg (Kajzeri), Andrija Pavlović (Kopenhagen) i Milan Aleksić (Sent Galen).

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE BANE IVANOVIĆ VAZNIJI OD REPREZENTACIJE?! Ili se mediji bave trivijama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track