PA RAZAPELI BI GA DA JE OVO IZJAVIO U SRBIJI POSLE PRIMLJENIH ŠEST KOMADA! Ne možete da verujete šta je rekao selektor Argentine!
Foto: Reuter

posle debakla od španije

PA RAZAPELI BI GA DA JE OVO IZJAVIO U SRBIJI POSLE PRIMLJENIH ŠEST KOMADA! Ne možete da verujete šta je rekao selektor Argentine!

Fudbal -

Reprezentacija Argentine doživela je pravu katastrofu na pripremnom meču protiv Španije (6:1), a izjava selektora Gaučosa Horhea Sampaolija nakon meča šokirala je razočarane navijače.

Selektor Argentine je posle skandalozne igre svog tima i šest primljenih golova rekao da su igrači dali sve od sebe.

"Preuzimam odgovornost. Igrači su ostavili srce na terenu protiv jedne dobro uštimane ekipe. Ovakav netipičan poraz moće da poremeti trenerovo mišljenje ako se stvar ne analizira dublje. Kada smo imali priliku nismo je iskoristili, za razliku od njih koji su bili efikasni. Sad nam ostaje samo da radimo kako bi bili spremni u Rusiji. Možemo mnogo da naučimo iz ovog poraza", rekao je Sampaoli nakon meča.

Prednost Španiji doneo je Dijego Kosta u 12. minutu, a u 27. se Isko prvi put upisao u strelce.

Prednost domaćina prepolovio je Otamendi u 39. minutu za 2:1 na poluvremenu. Prednost domaćina prepolovio je Otamendi u 39. minutu za 2:1 na poluvremenu. A onda su u nastavku Argentinci doživeli debakl. Isko u 52, Tijago Alkantara u 55, Iago Aspas u 74. i ponovo Isko u 75. minutu redom su tresli mrežu gostiju.

Kurir sport, foto: Reuter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda pronašla dostojnu zamenu za Boaćija. Evo ko će ga naslediti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track