Najnovije vesti

KAO NA FILMU! LJUBAVNA PRIČA VUJADINA I MIRKE OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA: Supruga fudbalera Zvezde otvorila dušu i otkrila do sada nepoznate detalje!
Foto: Marina Lopičić

izborili se za svoju ljubav

KAO NA FILMU! LJUBAVNA PRIČA VUJADINA I MIRKE OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA: Supruga fudbalera Zvezde otvorila dušu i otkrila do sada nepoznate detalje!

Fudbal

Nevenčana supruga fudbalera Crvene zvezde Vujadina Savića, poznata glumica Mirka Vasiljević, otkrila je kako se upoznala sa Vujadinom, zašto se nisu venčali, koje su bile prelomne tačke u njihovom odnosu...

Mirka je u intervjuu za Stori otkrila da je njihova veza bila na velikom ispitu, kada je Vujadin potpisao ugovor sa francuskim Bordoom.

"Naša veza bila je na velikom ispitu na samom početku. On je tada potpisao za Bordo i postavilo se pitanje možemo li da nastavimo dalje. Po ceo dan sam bila na snimanju serije "Miris kiše na Balkanu", pa nisam mogla da idem kod Vujadina. Budući da sam mu se izrazito dopala, rešili smo da nas okolnosti ne udalje, već ojačaju. Iz toga smo izvukli pouku da više cenimo vreme koje provodimo zajedno - rekla je Mirka Vasiljević o počecima veze sa fudbalerom Vujadinom Savićem, pa se osvrnula na činjenicu sa kojom mnogi nisu upoznati", rekla je Mirka.

Poznata glumica je otkrila da se Vujadin i ona poznaju od druge godine života.

 "Vujadina znam od druge godine, jer sam zimovala sa roditeljima na Zlatiboru, a njegovi tamo imaju vikendicu, pa smo se zajedno igrali u parku. Potom, trenirala sam folklor u istoj osnovnoj školi u koju je on išao, pa smo se tamo viđali. Išli smo zajedno i u srednju školu i za mene je on oduvek bio dečak iz mog detinjstva. Prepoznali smo se u tome što smo se oboje odmalena odricali mnogih stvari zarad karijere. Putevi su nam se preplitali i kada smo to želeli i kada nismo", navela je Mirka.

foto: Damir Dervišagić

Vujadin i Mirka imaju troje dece Andreja (7), Adrijanu (6) i Mihajla (4) i ne planiraju da se zaustave na tom broju.

"Sigurno je preda mnom još minimum 10 ili 15 godina tokom kojih ću moći da rađam, ali ne bih da planiram. Kada moje drugarice budu dočekale prvo dete, možda im se ja pridružim sa četvrtim u igraonici", rekla je Mirka za Stori.

Iako imaju troje dece i odavno žive zajedno, nikada se nisu odlučili da stanu pred matičara.

"Uvek je nešto drugo bilo prioritet. Pored moje tri trudnoće, njegovih obaveza u klubu, čestih selidbi, nije bilo vremena da razmišljamo o svadbi. Sada želimo da organizujemo krštenje za najmlađeg sina, pa sad zbog toga prolongiramo venčanja", otkrila je Mirka.

Kurir sport/Stori, foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Krstajić već zna. Ovo su sigurni putnici za Rusiju

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...