JEDVA NAŠAO 18 FUDBALERA ZA MLADOST: Evo šta Milojević kaže posle petarde u Lučanima
Foto: EPA

čeka povređne igrače

JEDVA NAŠAO 18 FUDBALERA ZA MLADOST: Evo šta Milojević kaže posle petarde u Lučanima

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da rezultat u ubedljivoj pobedi nad Mladosti sa 5:2 ne oslikava odnos snaga na terenu.

"Rezultat ne oslikava odnos snaga na terenu, mislim da je previsok i desio se u par minuta. Želeli smo dva gola razlike, da držimo mirno. Imali smo elemenata dobre igre, ali i padova koji nas uslovljavaju da radimo", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Zvezda je pobedila Mladost u Lučanima rezultatom 5:2 u 29. kolu Super lige, pretposlednjem pred plej-of srpskog prvenstva.

"Lep ambijent, mnogo golova, publika je uživala. Čestitam mojim igračima, čestitam i Mladosti. Okrećemo se narednom protivniku", kazao je Milojević.

Milojević je čestitao domaćinu na fer igri, ali i lepom ambijentu "po dobro pripremljenom terenu" u Lučanima.

"Prijatno sam iznenađen koliko je lepih stvari urađeno u Lučanima i čestitam im na tome", rekao je Milojević i poželeo ekipi Mladosti da ostvari zacrtane ciljeve ove sezone.

Zvezda ima 12 bodova u odnosu nad drugoplasirani Partizan, a Milojević je kazao

"Tih 12 bodova nije 12 bodova, ali šta je, tu je. Ne treba da gledamo na to već da se koncentrišemo na svoju igru. Očekujem mnogo igrača da se vrati jer je bilo problematično da sastavimo 18 njih za protokol. U plej-ofu nas čeka sedam teških utakmica. Sistem je takav i ne možemo ništa da promenimo", kazao je Milojević.

Trener Mladosti Nenad Milovanović složio se sa Milojevićem da je rezultat bio previsok.

"Rezultat je malo previsok u odnosu na dešavanja na terenu, ali šta da radimo, pišu i pamte se samo golovi. Mislim da smo dobro parirali Zvezdi u većem delu utakmice. Kod 3:2 smo situaciju kada je Nemanja Supić praktično bio savladan. Teško je kada gubite od Zvezde i kada vam rano daju gol. Moraš da izađeš, da se otvoriš i daš prostor brzim igračima Zvezde. To nas je malo koštalo na kraju utakmice", rekao je Milovanović.

On je naveo da ga mnogo stvari brine posle utakmice sa Zvezdom.

"Predrag Pavlović je izašao zbog bolova, tražio je i Nemanja Krznarić, dok Lazar Jovanović još nije spreman. Najviše me brinu kartoni. Ne potenciram da je sudija kriv, ali su mi igrači veoma naivno dobili kartone i desetkovani smo za sledeću utakmicu", kazao je Milovanović.

Kurir sport / Beta

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO JE NAJGLUPLJI AUTOGOL U ISTORIJI FUDBALA! A šta bi ste vi uradili svom saigraču posle ovoga?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track