ZVEZDA BEŽI PARTIZANU 6 BODOVA: Ovako izgleda tabela Superlige pred plej-of
Foto: Vladimir Milovanović

SLEDI VEČITI DERBI

ZVEZDA BEŽI PARTIZANU 6 BODOVA: Ovako izgleda tabela Superlige pred plej-of

Fudbal -

Crvena zvezda je savladala Zemun 3:1, dok je Partizan deklasirao Borac 5:0 u mečevima 30. kola Superlige, poslednjeg u prvoj fazi takmičenja.

U ostalim utakmicama Voždovac i Čukarički odigrali su 0:0, Vojvodina je u Novom Sadu pobedila Rad sa 2:1, a Spartak je u Subotici sa 3:1 savladao Radnik. Javor je u Ivanjici pobedio Bačku sa 2:1, Mačva je istim rezultatom u Šapcu pobedila Mladost, dok je Napredak u Kruševcu pobedio Radnički sa 3:1.

Posle 30 kola u Super ligi igra se plej-of, u koji su se plasirale ekipe od prvog do osmog mesta, i plej-aut, u kome igraju ekipe plasirane od devetog do 16. mesta, a bodovi će se prepoloviti.

Prema propozicijama , u slučaju neparnog broja bodova, ekipi se zaokružuje 0,5 bodova više.

Zvezda će tako imati 40 bodova, a Partizan 34. Trećeplasirani Čukarički imaće 26 bodova, Radnički četvrtom mestu 25, koliko i petoplasirani Spartak. Voždovac će sa šestog mesta ući u plej-of sa 24 boda, Napredak na sedmom mestu ima 23, a osmoplasirana Vojvodina 22 boda.

U prvom kolu plej-ofa, narednog vikenda igraju prvi i drugi, što znači da će na stadionu "Rajko Mitić" igrati Zvezda i Partizan.

(Beta, Foto)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track