NEBO JE GRANICA! Sledeći cilj Rome je finale Lige šampiona!
Foto: AP

Pomeraju granice

NEBO JE GRANICA! Sledeći cilj Rome je finale Lige šampiona!

Fudbal -

Fudbaleri Rome napravili su senzaciju eliminacijom Barselone, a trener tog kluba Euzebio Di Frančesko rekao je da je sledeći cilj finale Lige šampiona.

"Ovaj tim gleda napred, ne nazad. Čeka nas derbi u nedelju i moramo na to da se koncentrišemo. Naravno, u Ligi šampiona moramo da verujemo u plasman u finale, zašto ne bismo? Došli smo daleko što niko nije očekivao", rekao je Di Frančesko italijanskim medijima.

Roma je na svom stadionu pobedila Barselonu sa 3:0 i tako nadoknadila poraz od 4:1 iz prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Predsednik kluba Džejms Palota ukazao je veliku čast treneru Di Frančesku i kazao da je Roma protiv Barselone pokazala ko je.

"Sada verujemo u finale. Svi su mislili da je Barselona najbolji tim na svetu, ali povratkom posle 4:1 i prolazom dalje smo pokazali šta je Roma. Trener je uradio neverovatan posao i zaslužuje sve kredite", kazao je Palota.

Fudbaleri Rome bili su saglasni da su verovali u prolaz, a jedan od junaka Edin Džeko najavio je da će najbolje tek doći.

"Ovo je bilo odlično, ali mislim da će još bolje tek doći. Dokazali smo da možemo sa svakim, a Barselona je baš, baš jaka ekipa. Nikada nisam video da se tako muči", rekao je Džeko.

Kurir sport/Beta, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo je najveća Đukićeva dilema pred derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track