LUDILO NA BRDU: Radnički pobedio Čukarički u Beogradu, domaći tim završio sa devetoricom
Foto: Profimedia

KAKAV MEČ

LUDILO NA BRDU: Radnički pobedio Čukarički u Beogradu, domaći tim završio sa devetoricom

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su u Beogradu domaći Čukarički sa 3:2, u utakmici 31. kola Super lige Srbije, odnosno prvog kola plej-ofa.

Čukarički je poveo u prvom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena golom Asmira Kajevića, a na asistenciju Petra Bojića sa desne strane.

Trener Nenad Lalatović je već u sedmom minutu utakmice morao da zameni Darka Zorića, kome je posle kornera za Radnički u duelu sa jednim protivničkim igračem slomljena vilica.

Radnički je izjednačio u 51. minutu golom Siniše Babića iz jedanaesterca. Sudija Ilija Brdar dosudo je penal u 49. minutu posle starta Miladina Stevanovića nad Markom Mrkićem. Fudbaler Čukaričkog je tada isključen, pošto je dobio drugi žuti karton.

U 59. minutu isključen je Lalatovićev pomoćnik Dragan Šarac zbog prigovora, dok je igrač njegove ekipe Darko Puškarić dobio direktan crveni karton u 72. minutu zbog starta nad Milanom Pavkovim.

Radnički je poveo u 75. minutu golom Aleksandra Subića, a dva minuta kasnije svi fudbaleri Čukaričkog su seli na travu nezadovoljni sudjenjem. Oni su minut kasnije nastavili utakmicu.

Pobedu Radničkog potvrdio je Dušan Mićić golom u 82. minutu, a konačan rezultat postavio je Marko Docić u 84. minutu.

Obe ekipe se bore za plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa. Radnički je ovom pobedom preskočio Čukarički na trećem mestu na tabeli i sada ima 28 bodova, dva više od beogradskog tima.

kurir.rs / Beta

foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track