(VIDEO) PROKLJUČAO VEZUV! EKSPLOZIJA EMOCIJA U NAPULJU! 20.000 navijača, baklje, motori, vatromet, histerija, suze... Šta će tek biti ako Napoli osvoji titulu?!
Foto: EPA/CESARE ABBATE

OVI NAVIJAČI ZASLUŽUJU TITULU

(VIDEO) PROKLJUČAO VEZUV! EKSPLOZIJA EMOCIJA U NAPULJU! 20.000 navijača, baklje, motori, vatromet, histerija, suze... Šta će tek biti ako Napoli osvoji titulu?!

Fudbal -

Spektakularan doček priredili su navijači Napolija svojim fudbalerima posle trijumfa nad Juventusom u Torinu (1:0).

Goreo je Napulj posle pobedničkog gola Kalidua Kulibalija u 90. minutu utakmice.

Navijači su dočekali svoje heroje na aerodromu u Kapodičinu, a onda su na motorima ispratili autobus do centra grada, gde je bio epicentar slavlja.

Preko 20.000 fanatika čekalo je svoje ljubimce. Vatromet, pesma, topovski udari, baklje... Potpuno ludilo!

Zamislite šta će biti ako Napoli uspe da osvoji titulu!

Trenutna razlika između ove dve ekipe iznosi samo jedan bod, a do kraja prvenstva Stara dama će pored finala Kupa Italije igrati protiv Intera i Rome na gostujućem terenu, obe ekipe koje se uz Lazio grčevito bore za plasman u Ligu šampiona.

Napoli će, s druge strane, do kraja prvenstva imati tri "lakše" utakmice, a u sledećem kolu očekuje ih gostovanje kod Fiorentine kao najteža utakmica. Drugu, a ujedno i posljednju titulu šampiona Napoli je osvojio 1990. godine, tri godine nakon što su nošeni Diegom Armandom Maradonom osvojili prvu, a san o osvajanju treće titule šampiona koji traje već punih 28 godina napokon bi ove sezone mogao biti ispunjen. Ekipa trenera Sarija u februaru je ispala iz Kupa Italije i Evropske lige te su sve snage usmerili na Skudeto, a pobedom protiv trenutno prvoplasirane ekipe u Seriji A pokazali su da ova generacija to stvarno može uraditi.

Kurir sport, foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) HULIGANI TUKLI POLICIJU U BEOGRADU, IGRAČE U SPLITU..! Ima li fudbal smisla u našem regionu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track