Baloteli: Rafaela, daj mi DNK potvrdu da sam otac

Zaplet

Baloteli: Rafaela, daj mi DNK potvrdu da sam otac

Fudbal -
Preuzeću svu odgovornost, ali tek kad dobijem potvrdu da sam otac, rekao je Baloteli

Mario Baloteli nikako da se smiri, a trenutno je u centru pažnje njegova bivša devojka, Rafaela Fiko, koja je izjavila da je ostala u drugom stanju sa napadačem Italije i Mančester sitija. Baloteli je zatražio DNK test kako bi se pokazalo da li je zaista on otac deteta.

“Iako ne volim javno da govorim o privatnom životu, osećam se obaveznim da razjasnim odnos s Rafaelom Fiko. Naša veza je završila početkom marta i otada se nismo videli ni čuli. Rafaela dobro zna da nemam nameru da joj se vratim. Pre nekoliko dana saznao sam od drugih ljudi da je trudna. Zbog toga sam odlučio da je kontaktiram i tek tada mi je potvrdila da je to istina”, stoji u saopštenju Balotelija.

Mladi as dodao je da je veoma razočaran.

“Smatram da nije normalno da ne znaš ništa do četvrtog meseca trudnoće. Ne razumem zašto me nije kontaktirala odmah pošto je saznala vest takve važnosti. Preuzeću svu odgovornost, ali tek kad dobijem potvrdu da sam otac. Takođe, ljuti me što je Rafaela već pronašla način da izvuče novac iz ove priče prodajom fotografija i intervjua. Mislim da je već dovoljno slavna i da ne bi trebala da izvlači korist iz ove priče. Ovo je prvi i poslednji put da sam o ovoj temi progovorio javno i nemam nameru da odgovaram na bilo šta što će Rafaela da kaže ili napiše”, zaključio je Baloteli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track