ŠOKANTNA VEST! Bivši kapiten Srbije oblači dres lažne države Kosovo?!
Foto: Printskrin / You Tube

Vokri krade orlića

ŠOKANTNA VEST! Bivši kapiten Srbije oblači dres lažne države Kosovo?!

Fudbal -

Bivši član svih mlađih selekcija fudbalske reprezentacije Srbije, Arton Zekaj, mogao bi uskoro da obuče dres lažne države Kosovo.

Bivši omladinac Partizana i kapiten mlađih reprezentativnih selekcija reprezentacije Srbije dobio je ponudu od Fadilja Vokrija, predsednika Fudbalskog saveza Kosova, da igra za njihov nacionalni tim.

"Poziv je stigao, ali moram dobro da razmislim o odluci. Ona još nije konačna", rekao je 18-godišnji Zekaj za Blic.

Na pitanje plaši li se reakcija u Srbiji, zemlje u kojoj je rođen, Anton dodaje:

"Ne, ne bih, verujem, imao problema. Zavisi to od dosta okolnosti, ali ja sam rođen u Somboru, imam srpski pasoš, igrao sam za Partizan i mlađe kategorije Srbije, čiji sam bio i kapiten. Znate šta, ukoliko bih znao da ću u budućnosti dobiti poziv naše A selekcije, ostao bih u dresu “orlova”".

Zekaj je trenutno član Sopota i najbolji igrač naše treće lige.

"Mi smo pokazali veliko interesovanje da član omladinske selekcije Srbije nastupa za reprezentaciju Kosova. Poznajemo dobro njegove kvalitete i nadamo se da će sve na kraju ispasti dobro. U narednom periodu odluka je na njemu, a onda, kao i za sve ostale igrače sledi procedura vezana za obraćanje FIFA i mi se nadamo konačnoj dozvoli. Nadam se da neće biti nikakvih problema, on je poreklom sa Kosova, i njegov dolazak bi nam puno značio", istakao je za TV Kosovo 2 predsednik kosovske fudbalske federacije Fadilj Vokri.

Kurir sport/Blic, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda : Kupujmo domaće! Ovih sedam igrača su na meti crveno belih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track