ĐORĐE IVANOVIĆ: Menjao bih dva gola za pogodak na Banovom brdu
Foto: Dado Đilas

PARTIZAN ŽELI POBEDU

ĐORĐE IVANOVIĆ: Menjao bih dva gola za pogodak na Banovom brdu

Fudbal -

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović, dvostruki strelac u pobedi protiv Radničkog, izjavio je da mu je drago zbog ulaska u golgetersku formu, ali da bi menjao dva pogotka niškom superligašu za realizaciju šanse na Banovom brdu protiv Čukaričkog u polufinalu Kupa.

Ivanovih je u finišu utakmice na Brdu propustio priliku da pri rezultatu 3:2 za Čukarički izjednači rezultat i olakša crno-belima plasman u finale, pre nego što je domaćin u finišu povećao prednost.

"Svaki gol je važan za mene i Partizan, ali naravno da bih menjao ova dva gola za pogodak na Banovom brdu iz šanse koju sam propustio da izjednačim na 3:3. Tada bismo imali mnogo veće šanse za prolaz i lakši posao u revašu, ali opet ne sumnjam u našu ekipu i mislim da i ovako možemo da dođemo do finala. Čukarički je dobar, ali mislim da smo mi kvalitetniji", izjavio je Ivanović novinarima posle pobede protiv Radničkog.

Ivanović je dodao da je mogao da zabeleži i "het-trik", kao i da smatra da mu je poništen regularan gol koji je sudija okarakterisao kao ofsajd.

"Imao sam još nekoliko šansi, malo su dva moja gola, trebalo je još neki put da se upišem. U prvom poluvremenu sudija mi je svirao ofsajd, a nije bio. Idemo dalje, okrećemo se duelu u Novom Sadu, nadam se pobedi", rekao je Ivanović i konstatovao da "ako ekipa igra dobro, igra i on".

Kako ističe, nije se opterećivao što je dugo tražio formu u crno-belom dresu jer je verovao u sebe, a bivšem klubu Spartaku je poželeo da naredne sezone igra u Evropi.

"Spartak zaslužuje da se plasira u Evropu. Baš sam navijao za njih protiv Napretka, jer to su dobri momci i moji veliki prijatelji. Drago mi je zbog njih i nadam se da će taj plasman i da ostvare, a kada budu igrali protiv nas, poželeo bih samo da to bude dobra utakmica", izjavio je Ivanović.

kurir.rs / Tanjug

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Evo kako Partizan želi u Evroligu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track