PAKO LOPEZ: Lukić je protiv Sevilje bio spektakularan
Foto: Saša Pavlić

SRBIN BRILJIRA

PAKO LOPEZ: Lukić je protiv Sevilje bio spektakularan

Fudbal -

Mladi reprezentativac Srbije Saša Lukić nastavio je da pruža odlične partije u dresu Levantea, a tim iz Valensije da niže pobede i krupnim koracima grabi ka opstanku u Primeri.

Levante je u utakmici 35. kola savladao Sevilju sa 2:1 i tako stekao čak 12 bodova prednosti u odnosu na Deportivo iz La Korunje koji se nalazi u zoni ispadanja.

Naš talentovani vezista odigrao je praktično savršen meč, o čemu svedoči podatak da je imao čak 92 odsto tačnih dodavanja, presekao je veliki broj napada Sevilje i zajedno u tandemu sa Kampanjom odradio fantastičan posao na sredini terena. Shodno tome pohvale na račun Lukića nije štedeo ni trener Levantea Pako Lopez.

- Saša je protiv Sevilje odigrao za čistu desetku. Bio je zaista spektakulran. On je izuzetno posvećen radu na treninzima, iako je mlad on je kompletan fudbaler koji poseduje veliki kvalitet – konstatovao je Lopez.

Levante je u poslednjih osam mečeva upisao čak šest pobeda i po jedan poraz i remi. Do kraja šampionata odigraće još tri utakmice, a u slučaju da Deportivo pobedi u preostala četiri meča, Levanteu će biti dovoljan samo bod osigura opstanak u elitnom španskom društvu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Saša Pavlić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track