NE ŽELI DA NAPUSTI ĐAVOLE: Murinjo želi da produži ugovor sa Mančester junajtedom
Foto: AP

ŽELI DA OSTANE

NE ŽELI DA NAPUSTI ĐAVOLE: Murinjo želi da produži ugovor sa Mančester junajtedom

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da bi želeo da produži ugovor sa tim fudbalskim klubom, ali da je uveren da neće dugo ostati na Old Trafordu ili se približiti Arsenu Vengeru, koji je 22 godine predvodio Arsenal.

Murinjov najduži staž u nekom klubu je tri godine i tri meseca, u prvom mandatu kao trener Čelsija. Venger na kraju sezone napušta Arsenal, a Morinjo je rekao da nema šanse da se primakne tom dostignuću, iako ne planira da ode iz Junajteda.

"Vidim sebe u tome, ali uz novi koncept medija, društvene mreže, industriju stručnih komentatora i načine kojima ljudi mogu da izražavaju ili utiču na tudje mišljenje, to je preveliki pritisak, ne samo za trenera nego i za klub. Nemoguće je da neko dugo traje, posebno bez bilo kakvog uspeha", rekao je Murinjo, preneo je Skaj.

Bivši trener Porta, Intera i Real Madrida rekao je da očekuje da će ostati u Mančester junajtedu duže nego u bilo kom klubu do sada.

"I kada sam radio u drugom klubovima pitao sam se šta ću dalje. Želeo sam da uradim mnoge stvari, da odem u Italiju i Španiju. U ovom trenutku nemam ništa slično i ne želim da radim ništa drugo od ovoga što sada radim", naveo je Murinjo.

kurir.rs / Beta

foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track