(VIDEO) OVO SE ZOVE LJUBAV PREMA KLUBU: Pogledajte na koji način su navijači Fulama odlučuli da pomognu Jokanu i Mitru u borbi za Premijer ligu
Foto: pRINTSCREEN

koliko ih cene

(VIDEO) OVO SE ZOVE LJUBAV PREMA KLUBU: Pogledajte na koji način su navijači Fulama odlučuli da pomognu Jokanu i Mitru u borbi za Premijer ligu

Fudbal -

Grupa navijača engleskog Fulama krenula je peške za Birmingem na utakmicu poslednjeg kola ligaškog dela Čempionšipa.

Za vikend su na programu utakmice poslednjeg kola ligaškog dela Čampionšipa, a ekipa Fulama ide na gostovanje u Birmingem.

Tim koji sa klupe vodi Slaviša Jokanović, a za koji kao pozajmljen igrač Njukasla sa velikim uspehom nastupa Aleksandar Mitrović pokušaće da ostvari pobedu i iskoristi eventualni kiks Kardifa.

Naime, ukolio Fulam slavi u tom meču, a Kardif ne dođe do pobede tim Slaviše Jokanovića izbiće na drugo mesto na tabeli koje direktno vodi u Premijer ligu.

Koliko će i jednima i drugima biti teško govori činjenica da su njihovi prtivnici ekipe koje se grčevito bore za opstanak u ligi.

Ne treba zaboraviti da za Kardif nastupa još jedan Srbin, u pitanju je Marko Grujić koji je pozajmljen igrač Liverpula.

Ukoliko Kardif slavi, Fulam svakako igra plje-of za Premijer ligu koji se već godinama tradicionalno igra na Vembliju i ujedno je jedno od najvećih sportskih događaja na ostrvu.

Da li će Jokanović sjajnu sezonu krunisati ulaskom u Premijer ligu saznaćemo u nedelju sa početkom od 13:30.

Veliki broj navijača Fulama pružiće podršku svojim pulenima u borbi za ulazak u elitni rang takmičenja.

Ova ideja svidela se i Slaviši Jokanoviću koji se zahvalio navijačima na podršci i ideji koju planiraju da sprovedu u delo.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track