POSLUŠAO SRCE! Milojević o ugovoru: Volim Zvezdu!
Foto: Dado Đilas

zvezda je život

POSLUŠAO SRCE! Milojević o ugovoru: Volim Zvezdu!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je poslušao srce kada je pristao da produži ugovor do 2020. godine.

"Ništa tu nije bilo sporno, jednostavno je to i bila moja želja. Bez obzira na pobude mora da se sluša srce, volim Zvezdu i želim da nastavim dalje", rekao je Milojević juče na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener crveno-belih bio je zadovoljan novom pobedom nad Spartakom 4:0 pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

"Neobičan ambijent je bio, šteta što navijača nije bilo. Bio je dobar meč, Spatak je apsolutno zaslužio poziciju na kojoj se nalazi, namučio nas je... Kod nas nema opudstanja i to sam preneo igračima. Imamo još dve utakmice i želim da završimo maksimalno, kao što smo i krenuli".

Meč je obeležio i dvostruki strelac mladi Dejan Joveljić svojim prvim golovima u seniorskoj konkurenciji.

"Joveljić je biser. Ova godina mu je značila dosta, Zvezda mora da bude ponosna na njega, kao i na Račića, Ilića i ostale mlade igrače. Omladinska škola radi dosta, ima materijala, samo treba da se pronađe pravi tajming. Treba imati strpljenja".

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović priznao je da je sada Evropa daleko za njegov tim, iako se nada trijumfu nad konkurentom Radničkim iz Niša.

"Utakmica je bila sadržajna, Zvezda nas je kaznila i iskoristila svaku moguću šansu... Mislili smo da će se opusti, ali Crvena zvezda je veliki tim. Svesni smo došli u Beograd sa pola tima, čeka nas presudna utakmica protiv Radničkog. Bilo bi pogubno da smo ostali bez nekih igrača kojima je pretila suspenzija jer nemamo veliki izbor", rekao je Gaćinović, konstatujući da će biti teško da se izbori plasman u Evropu.

Kurir sport/Tanjug, foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track